| M1a1r1i1a1n a întrebat:

Hei
E posibil dacă tot vorbești cu o fată, care-ți trimite poze cu ea(gen pe insta), dar care nu-ți dă like la poze, să te placă?
Adică credeți că vrea să fie mai subtil totul, gen dacă mi-ar da like, ar fi prea evident?
Dau funditaaaa

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Daca-ti va da like la poze poate se teme ca vor vedea altii acest lucru; si poate ea nu vrea ca sa vada si altii relatia ei cu tine. Este normal acest lucru pentru ca in cazul vostru inca nu se poate vorbi de o relatie.

Daca vrei ca o relatie sa fie serioasa si de lunga durata, daca vrei ca in relatie sa nu aveti nciunul din voi parte de suferinta, iti recomand cartea aceasta:
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

14 răspunsuri:
| Panamax a răspuns:

Poze cu ea dezbracata?

| Paula2018 a răspuns:

Buna! Eu zic ca da. Sau cel putin încearcă sa flirteze cu tine. Inițiază tu o Conversație și o sa îți dai seama. Bafta!

| Daniel31 a răspuns:

Daca nu iti da like poate nu vede poza/pozele postate de tine.
Si cu trimisul pozelor, nu prea e o regula. Poate se simte bine facandu-si poze si trimitandu-le unor persoane. Poate nu iti trimite doar tie.

| M1a1r1i1a1n explică (pentru Panamax):

Nu, poze normale, gen selfie

| Jack99 a răspuns:

Depinde de cum vorbeste cu tine si ce fel de discutii aveti, nu neaparat de like uri.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

E foarte evident ca vorbeste cu mai multi.

| ywar a răspuns:

Gen, sunteti penibili! Gen, lasati dracului Instagram si apucati-va de treaba si de invatat.
Gen, sunteti buni de dat la profesionale! Poate nu ar fi asa de rau.

| Adry05 a răspuns:

Poate pur si simplu nu-ti vede pozele, nu-i apar pe feed. N-avem de unde sa ne dam cu parerea doar din atat.

| Sketch2 a răspuns:

Nu inteleg ce legatura are. Daca iti trimite poze cu ea nu inseamna ca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca-i cam place instagramul.

| Plato a răspuns:

Iubirea se masoara in like-uri la poze, foarte frumos, chiar imi place.

| Plato a răspuns (pentru anonimg):

Prietene, sunt doi copii, pe o aplicatie. Tu zici de relatie serioasa, pe bune?
Hai sa va recomand eu: "Banchetul" si "Simpozionul", ambele de Platon.

| anonimg a răspuns (pentru Plato):

Sunt sigur că dacă vei citi și tu cartea aceea o să o recomanzi și tu tinerilor. Este o carte care tratează lucrurile cu seriozitate, care pune accent pe rațiune și nicidecum pe sentimente; și este scrisă pe înțelegerea adolescenților. Apare ca un stop atunci când tinerii cred că sunt pe drumul cu prioritate. Și când vedem un stop înseamnă că nu suntem pe drumul cu prioritate. Si până la majorat tinerii pot circula, dar ei nu vor face asta pe drumul cu prioritate.
Cartea nu-i încurajează la relații, ci doar le deschide mintea ca să privească dragostea cu rațiune, inteligent, și nu sentimental.

| Plato a răspuns (pentru anonimg):

Nu era vorba de carte, doar ca ai folosit cuvinte prea mari pentru a descrie... practic nimic, e clar ca sunt doi copii imaturi, deci nu ai cum sa o numesti relatie.