Uite un sfat, in primul rand imi pare foarte rau pentru ca ti se intampla asta si pentru ca nu ai o familie fericita si sa se inteleaga bine, eu nu pot spune ca stiu cum e pentru ca nu mi s-a intamplat dar ma pun in locul tau pentru ca si parintii mei se mai cearta din cand in cand foarte rar dar si atunci imi vine sa plec de acasa nu suport sa aud cearta in familie si nu asi rezista in locul tau.eu pot doar sa te acult si sa te inteleg si si sa iti doresc o viata mai buna, ai deja 18 ani aporoape si cand vei termina scoala iti vei cauta un loc de munca si impreuna cu tatal tau va veti inchirea un apartament, o sa iti faci prienten si o sa ai si tu o viata frumoasa iti doresc.sau poate iti ve gasi de lucru in alta tara si iti vei strange bani si te vei descurca si mai bine.probabil ca ea nu va suporta dint-un anumit motiv..la inceput cand am citit am crezut ca poate nu te lasa afara pentru ca isi face griji pentru tine dar dupa ce am citit mai departe mi-am dat seama ca e egoista si se gandeste doar la ea daca ea sta toata ziua afara si nu munceste de 5 ani, nu i pasa de voi.imi pare foarte rau pentru tine, sper sa iti gasesti fericirea, am avut si eu asa o prietena care la 19 ani a plecat de acasa si-a gasit un prieten si gasit un loc de munca si acum traieste fericita.iti urez mult noroc!
Apartamentul cui ii apartine lui sau lu maicata? Daca taicatu e proprietar spune-i sa o dea afara sa se duca la masa si tacsu. Nu se poate trai cu diavolul in casa.
Cu astfel de persoane nu are rost sa traiesti... Dupa ce implinesti 18 ani esti pe cont propriu. Deci nu mai are ea ce comenta.
Termina scoala, te angajezi si iti vezi de drum, cam asta e tot ceea ce poti face
In fiecare zace un descurcaret, doar ca trebuie sa-l scoatem la iveala, un ajutor specializat - psiholog, psihiatru, ceva? Oricum trebuie avut grija cu astfel de persoane, cel as putea sa-ti recomand e sa comunicati, daca se poate si sa o faci sa inteleaga ca ceea ce face va afecteaza...