Nu conteaza ca are sau nu prietena. Baiatul asta te-a respins spunandu-ti ca ar avea o prietena. Deci daca si-a gasit o scuza de genul asta, apoi e decizia lui.
Oamenii fac lucruri fara o explicatie anume, a dansat cu tine, a vorbit etc, dar asta nu inseamna nimic pentru el, sau mai nimic. Oamenii mint, isi bat joc cateodata.
Cel mai bine este sa-l ignori. Te ignora, il ignori.
Incearca sa uiti de el.Adica invata sa il urasti si asa nu iti va mai pasa de persoana lui
Nu trebuie sa urasti o persoana pentru ca nu te place. Acelasi lucru e valabil si pentru razbunare. Daca are sau nu iubita nu conteaza. Daca are si nu doreste nimic cu tine, te-a informat. Daca nu are si te-a mintit atunci a facut-o ca sa se asigure ca nu vei insista.
Nu e neaparat o razbunare. Poate i-a fost teama de tine, poate a vrut sa nu fie singur in acea seara.
Oricum, e de apreciat ca baiatul te-a informat care e situatia in loc sa isi bata joc de tine cine stie cum. Iubita poate sa fie din alta parte, nu neaparat din scoala si nu ai cum sa o vezi.
Sa stii ca indiferenta doare cel mai tare. De fapt o vezi pe pielea ta. Fii indiferenta, nu iti ia nici un efort. Lasa arma prostului pentru altii.
Fii stralucitoare, simpatica, dezirabila, si ignora-l! fa-l sa te vrea si respinge-l
Asa o sa te razbuni, poate o sa si suferi putin, dar macar sa sufere si el
In ce clasa esti si unde stai,
pot daca vrei sa te ajut sa te razbuni.
trebuie sa il chemi undeva unde e multa lume si sa razi de el, nu foarte rau daca nu te pricepi, dar trebuie sa faci glume proaste la adresa lui si sa il intrebi ceva care sti sigur ca nu stie raspunsul sau o intrebare dintr-un domeniu de care nici macar nu a auzit, (eu sunt tot leu si stiu cand ma simt prost, dar de obicei nu fac asta pentru intorc foarte bine cuvintele ai grija sa nu iti faca si el asta tie)
P.S. unde stai si ce clasa esti?
Pai, cred ca si de asta ''s-a dat la mine'' sa isi bata joc..am mai facut asta ..ma pricep , dar cred ca daca ma razbun o sa pierd tot eu ..again..sunt a-VIIIa. Suntem in clase paralele.