Ceva de imbracat,care-i place mult,un lucru de make-up gen ruj,parfum,machiaj etc.Un set cu lant si cercei,o geanta etc. Eu odata am intrebat-o chiar am intrebat-o ce-i place mai mult,ce si-ar dori si mi-a zis,dar incearca sa nu fii prea iesita in evidenta, adica sa nu-si dea seama de ce o intrebi(adica pentru un cadou). Sau daca ai mai multi bani, poti sa-i iei ceva ce-si doreste de pus in casa, in acelasi timp folositor. La multi ani pentru mama ta! De curiozitate cati ani face? Bucura-te de ea si sper ca te-am ajutat, funda? :\ :*
Bună.
Mergi la un magazin unde poţi personaliza diverse obiecte. De exemplu poţi să pui o poză cu tine şi cu ea pe o cană şi să-i scrii "La mulţi ani, mama! Te iubesc..."
Pa-pa.
Hmm poti opta pentru un lantisor/bratara din argint, de cate ori il/o va vedea isi v-a amintii imediat de tine si nu este nici foarte scump (intre 50-100 lei), iar daca banii nu iti ajung poti renunta la buchetul de flori sau poti vorbii cu tatal tau sa ii cumparati imperuna.
Alte sugestii: parfum, ceas, esarfa, bluza, sa-i gatesti un tort surpriza, daca aveti multe poze de-a lungul aniilor poti sa ii faci un dvd cu poze si s le vizionatii impreuna sa va amintiri de vremuri. multa bafta
Nici eu mu ma pricep la asemenea cadouri dar am insistat sa-si cumpere ceva depe banii care-i i-am dat pe langa cadoul facut(OBSERVA cam da ce ar avea nevoie cel mai mult!)apoi lasa la alegerea ei daca se poate.
Buna,parerea mea este ca ar trebui sa faci un obiect pe care il indrageste mult, sau o mancare/meniu preferata!
Pai,ai putea sa ii cumperi o bluza, un tricou, o camasa, o pereche de jean-si cu o felicitare de "La multi ani!" in care sa scrii tu ceva ce iti trece prin minte si sa sune dragut. :] Sper ca te-am ajutat.Bafta.
Cumpără-i cartea "Tragedia Veacurilor". O găseşti pe www.viatasisanatate.ro sau la librăria Sola Scriptura din oraşul tău.
Este o carte deosebită. Mai mult decât îţi poţi imagina. Îţi vei da seama de valoarea ei numai după ce o vei citi.
Buna!
Un lntijor de aur sau o bratara de aur sau argint! In general bijuteri!
De ele se bucura toate mamele!
Pa Pa!
Strangeo in brate ca si cum ar fi pentru ultima data...astfel de sentimente iti trece prin inima, si i ti face pielea de gaina. parinti sunt sfinti
Strangeo in brate ca si cum ar fi pentru ultima data...astfel de sentimente iti trec prin inima, si i ti face pielea de gaina. parinti sunt sfinti
kaaaaarmen întreabă: