NU VIOLENTEI!
Daca ai facut o prostioara poti,, negocia '' transformarea corectiei in altceva.
-munca in folosul familiei
-anularea unor priviligii(bani de buzunar)
confiscarea telefonului, PC
sa nu iesi,, afara '' o perioada
exercitii in plus la mate
sau in general lucrurile care nu-ti prea fac placere
Vezi ce te avantajeza mai mult, si treci la,, negocieri ''.
Tu doar de durere te temi? Nu crezi ca mai dureros este sa vezi dezamagirea din ochii tatalui, tristetea din ochii mamei?
Nu am fost batuta cu cureaua...Dar am auzit ca ustura fff tare.Mai bine eu zic sa negociezi si sa te intelegi bine cu el.E tatal tau, il cunosti cel mai bine.Vb cu el. P.s am 13 ani
Sincer, pe mine m-a batut de multe ori asa si iti spun ca doare rau. Sper ca tatal tau doar sa fi glumit sau sa fi incercat sa te sperie.
Trebuie să doară, ca să fie pedeapsa eficace. Eu, după ce-mi luam cîteva curele, îmi venea să mă urc pe pereți. La fundul gol era si mai nasol, nasol tare.E drept, nu mi-am luat-o nidiodată fără vreun motiv.
Depinde cât de supărat e pe tine, cât de tare cu ce forța loveste, și câte îți dă. eu primeam undeva minim câteva zeci în jur de 50 la prostiile la mici gen ascundeam note, iar pentru alea mari gen când m-o prins prima oara fumând sau cane am chiulit mi-o dat 200. În jur de 100-200 pentru alea grave. și lovea tare pot zice ca la o bătaie de 200 de 200 de curele lovite zdravăn mai ca îmi venea sa ma pis pe mine la propriu de durere, pana la 50 e cum mai e dar după te strâmbi, îți tipi ( eu ma abținem cu greu sa nu tip.) doare in draci de aia se și numește pedeapsa ca trebuie sa doară altfel nu ar mai fi pedeapsa