Sa-mi fie cu iertare, dar esti si tare in clont si obraznica, odata ce spui ca tu ai dat prima in el, deci tu esti cea care ai sarit la bataie si v-ati batut partne-n parte.
Daca ai servici, casa si de toate, poti sa divortezi ca nu te tine nimeni legata de un om pe care nu-l mai iubesti. Copil il poti primi daca dovedesti judecatorului ca ai servici, casa si conditii sa cresti singura copilul.
Un nenorocit infect un om care ridică mâna la tine nu te iubește cu Adevărat fie și din gluma dacă ția dat o palmă este de ajuns să-ți dai seama pentru toată viata ta ca nu te iubește cu Adevărat da cu Adevărat si omul care te bate este în stare săte și omoare să-ți facă mult rău ăla nu-i tata și nici soț ăla este un mare infect nenorocit la cum te tratează și îți face
I-ai dat una? Păi, nu vreți voi egalitate cu bărbații, feministelor? Ți-a dat-o bărbătește, să-ți arate cum trebuie făcută treaba. Femeia nu este bărbat, și nici invers.
Ai trecut degeaba prin viață până acum. Nu copilul te ține legată de el, ci altceva.
Romanticule, vezi că ai "uitat" faza cea mai importantă: ea l-a lovit prima. Apoi, lecția a fost servită prompt. De ce nu o iei la tine acasă, să îi arăți drăgăstos cum trebuie să își facă îndatoririle de mamă casnică, și cum trebuie să nu confunde bărbatul cu un cățel fără apărare?
Pai stii cum se zice la voi cand copilul e murdar.
-Fa, il spalam sau facem altul?
Dacă tu compari palmă la o femeie cu palma la un bărbat și dacă tu compari puterea la o femeie și unui bărbat și dacă tu spui ca iubești cu adevărat și lovești o femeia aia nu înseamnă bărbăție și nu înseamnă să iubești cu Adevărat în clipa în momentul în care ai ridica palmă la o femeie și ai lovit-o nu o iubește cu adevărat și nici nu a iubito niciodată cu Adevărat.
Eu nu sunt romantic și Niciodată nu am fost spun Adevărul doar Adevărul meu cu toata inima și tot sufletul meu atâta tot.
Păi, dacă nu ești romantic, înseamnă că nu știi ce înseamnă și cum trebuie apreciată o femeie. Vezi că adevărul tău nu este adevărul tuturor.
Este Adevărul meu eu țiam și zis din prima dacă citești puțin cu atenție dacă vrei. Nu știu sa fiu romantic eu știu sa iubesc cu Adevărat și dau totul din inima mea fără așteptări nu vreau sa primesc înapoi nimic ce dau și ofer este din inima mea.
Nu-i nimic te înțeleg și pe tine suferi de inteligență
S-a saturat saracul barbat de stat cu ea. Din ce relateaza, nu este nici femeie de casa, nici nu lucreaza, si e si cu fundul gol fara nimic.
Pai, tu zici ca nu ai mai sta cu ei si nu il mai iubesti. Primul pas este sa faci pace, pentru binele copilului. Al doilea este sa-ti croiezi un drum in viata.
Da, am mai citit asta si mai sus. O mai spun si altii. Tu stii ce bun indiciu este ca ai fost la psiholog? Dar știi că ideea in sine mai trădează și o lipsă de experiență în viața reală?
Așa să fie. Eu rămâne cu experiența mea de viata și Adevărul meu și realitatea mea. Nu te oblig cu nimic sa ma crezi și nici sa suporți. Eu nu am nevoie de experiență să-mi dau seama de ceva atâta de simplu.
incepuasei bine de tot, cu chestia aia 6 ani, va iubeste ala la nebunie, nu bea nu fumeaza, e familist, tine cu casa, chiar citind asa ma si miram oare ce no fi in regula si apoi ai bagat-o ca tea batut la cataram, tea dat afara in noroi, aia da iubire
Ei ce sa-i faci asa is unele femei, le pac barbatii violenti, altfel nu se simt ele bine.
Vorba cuiva, e bine sa consultati un psihiatru, deci nu psiholog
Faza cu stau pentru copil nu este o soluție, ești o domnișoară matura, ai servici? Baga divorțul simplu, deci cred că l-ai bătut cam tare și l-ai enervat des dar asta nu scuza că a făcut box cu tine
Întotdeauna se spune ca cei mai inteligenți oameni sunt cei care spun ca ei au dreptate (adevar cu A mare) si nu are sens sa-si mai bata capul cu altceva.
Când un bărbat ajunge să-și masorea puterea cu o femeie sau o fata și ajunge sa dea în ia ca vezi doamne ia a dat primul și va măsurați bărbația cu o femeie parte în parte și va considerați "bărbați" Atunci este jale jale jale rău de tot femeia aia o sa sufere toată viața ei și nu o sa fie fericită Niciodată. Un bărbat nu-și măsoară Niciodată da Niciodată puterea cu o fata sau femeie orice ar fi sa fie să-ți facă să-ți spună să-ți zică sa tipe sa urle săte bată lasă să dea ca palma ei nu este cu dușmănie și cu durerea care nu ai putut-o înțelege. Mai mult nu am ce sa va mai spus sunteți prea plini de voi.
Dodv al principiilor, nu e ok sa dai in nimeni, decat in auto-aparare. Asta e un adevărat universal - nu al unui individ cu o realitate aparte.
Acum, daca vrei sa exagerezi dramatico-tragic cu tot non-sensul de "masurarea puterii", "palma fara dusmanie", "intelegerea durerii", be my guest. Traieste-ti fantezia.
Daca imi permiti sa te scot din "realitatea" ta autoindusa in realitate, atunci descoperi urmatoarele lucruri:
1. Aproape nimeni nu e suficient de disciplinat sa urmeze un principiu cand emotiile ii spun sa facă ceva contrariu.
2. Oricat de mult te straduiesti tu sa aplici un principiu, nu poti presupune ca altcineva va face asta.
3. Spre binele tau, aplici regula de "ma feresc de pericol", pentru ca nu tine cont nimeni de realitatea ta si nici de principii, iar daca ii agasezi suficient te vor bate mar. Tu, stiind asta, te feresti (daca nu te incapatanezi cu "realitatea mea, experienta mea, blah blah" ), iar atunci cand te pui singur in pericol, atunci o parte din vina e si a ta. Bineînțeles ca nu trebuie sa fii bătut mar, bineînțeles ca ar trebui pedepsiti pentru faptele lor, dar pe de alta parte bineînțeles ca esti un neghiob care si-a cautat-o cu propria mana.
Daca ai inteles aceste lucruri simple, felicitari.
Nu ai serviciu, stai acasa si mananci seminte. Si nici pe alea nu le arunci la gunoi ci pe jos. Pai asta-i treaba?
Si tot tu esti revoltata?
Orice alta femeie in locul tau ar tine casa luna. Cu asa barbat, ar avea grija sa nu-l piarda. Tu ce "dragoste" vrei? Sex non-stop?
Bati cimpii breh. E vorba de ce reprezinta palma aia. Mai exact lipsa de respect. Bine, ca el a escaladat situatia in loc sa zica direct "divort la notar ca sa nu te las fara copil la judecator" civilizat, asta e partea a doua.