anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, stau cu barbatul de 6 ani si avem un copil de 2 ani, ne iubeste mult, ne apreciaza, este un barbat de casa care munceste toata ziua, nu bea, nu fumeaza, nu isi inseala familia. Dar in schimb nu prea apreciaza munca mea, de multe ori imi zice ca nu fac curatenie si nu vad de copil, ca copilul mai este cateodata cu mancare la gura sau ciocolata, eu curatenie fac toata ziua dar el este prea exagerat, erau niste coji de seminte sub masa si a venit cineva la noi si zice ca tot acolo se uita si copilul avea putina mancare la gura si mi-a reprosat ca l-a vazut murdar si pentru treaba aia s-a certat cu mine eu i-am dat una, s-a enervat tare si m-a batut groaznic in fata copilului, m-a batut de am cucuie in tot capul si dupa aceea m-a aruncat afara in noroi fara papuci in picioare si a zis ca acolo nu mai calc, in casa lui si ma ameninta ca copilul ramane la el si mi-e teama ca mi-l poate lua e pe numele lui si el are cat de cat conditii mai bune ca mine eu nu am nimic nici servici nici casa nimic. Eu nu as mai sta cu el ca nu il mai iubesc deloc doar pentru copil mai stau, altfel plecam.as vrea niste sfaturi va rog mult ce as putea sa fac

40 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ești troll.

| Ilovedinero a răspuns:

Sa divortezi.Ti se pare ca copilul vostru va avea o copilarie fericita? Sunteti imaturi, mai ales sotul tau.Ti se pare normal sa te bata? Ce-i drept si tu ai ceruto caci tu l-ai lovit prima dar, un barbat care da intr-o femeie nu este barbat. Daca tatal copilului are conditii mai bune lasa-l 2 saptamani sa vada cum este sa faci curatenie zilnic, mancare si sa stai dupa fundul unui copil, te rog eu lasa-l sa vezi cum vine si el cu tot cu copil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Un bărbat care care ridică mâna la o femeie la o fată indiferent ba indiferente săte și inșele săte și taie să-ți dea și foc pe viu nu ridic mâna un bărbat care ridică mâna și lovește o femeie ăla nu este bărbat Adevărată ăla nu iubește cu Adevărat da cu Adevărat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Și cu asta am zis tot Adevărul meu și relitatea mea și felul în care mam educata eu de unul singur

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru Ilovedinero):

Ba ma-ti innebunit dracu voi astea care va tot plangeti ca domne ce grea e viata de femeie.
Ce dracu e greu ma? In *** ca femeie in viata ai 3-4 lucruri de facut in rest stai cu pasaricu in sus,ai de facut mancare, de spalat si de avut grija de copil dracu, ATAT, barbatu TREBUIE dupa mentalitatea societatii proaste, sa faca bani sa te intretina si pe tine si pe copil(ca domne cica ar trebui sa o intretii pe proasta toata viata nu e suficient ca 20 de ani a intretinut-o tacso), apoi sa ai casa, masina, bani pentru facturi si tot cacatu.Si TOT VOI aveti o viata grea e? Pe tine te ia unu doar daca nu esti parasuta sa ti-o arzi cu multi in rest nu iti cere nimic, voi in schimb aveti o gramada de pretentii pe burta goala si TOT TU o arzi ca domne ia lasa-l pe el 2 saptamani sa faca sa vada ce greu e.Pai in primul rand dupa cum a vorbit femeia asta, ea aia care dupa ce ca nu e instare sa faca curat mai face si mizerie.Eu nu stiu ce visati ba fetelorhee hee voi credeti ca e ca in flime unde printu vine si se pune ca sclavu la picioarele voastre si va face toate poftele si voi nu faceti nimic? Nu e asa.din ce observ a ajuns si in Romania mentalitatea aia americana de **** unde femeia deja vrea sa fie superioara barbatului si e aiurea.In primul rand TU vrei egalitate doar in drepturi, in obligatii pl.Cand e vorba de voi domne barbatu n-are voie sa riposteze, cand e vorba de noi femeia are voie sa riposteze si alte cacaturi de genu.Regula e nimeni nu bate pe nimeni, regula 2 te-a lovit i-ai dat omor, nu conteaza ca-i femeie ca-i barbat. Dupa mentalitatea voastra voi nu trebuie sa faceti nimic ca femei ba, ca na voi aveti *** si automat gata daca detineti *** nu trebuie sa mai faceti nimic ca deja v-ati castigat toate drepturile.Usor ca barbatu nu te ia doar ca sa te f4ta,majoritatea aveti impresia ca doar pentru ca sunteti femei nu trebuie sa faceti nimic, ba trebuie sa faci ceva, ca asa cum tu m-ai luat cu interesu de a avea siguranta zilei de maine, asa si eu te-am luat cu interesu sa ma ajuti si sama sustii cu diferite lucruri nu sa stau sa trag de tine.Toata ziua va aud cum va plangeti ca domne daca ar vedea barbatu ce grea e munca pe care o fac, pai hai fa dracu ia munceste tu sa faci bani sa ne intretii pe toti 3 si apoi vedem ce e mai greu sa dai cu matura de 3-4 ori pe saptamana si sa bagi niste haine la spalt sau sa faci bani pentru 3, adica dupa ce ca muncesti pe rupte ca sa faci banii aia nici macar nu te bucuri de ei ca-i bagi in casa, in femeie si in copil si tot voi aveti viata grea.

| Ilovedinero a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Dragul meu, esti cam frustrat.Crezi ca toate femeile sunt intretinute de barbat? Eu de la 16 ani nu mai depind de nimeni.Si da, este foarte greu sa si grija de un copil, colici, nopti nefirmite, dureri, trezit noaptea din somn, plansete, urlete, trebuie sa il si educi, u sta sa il imbraci, sa il schimbi, cintroale peste controale, iti devasteaza casa, trebuie sa fi mereu dupa fundul lui si etc.
Si sa imi spui ca am eu ca femei 3-4 lucruri de facut cand o sa ai o sora de 4 ani pe care o ingrijesti doar tu, cand la 16 ani o sa ai cumparat propriul apartament din banii tai, cand o sa faci sport de performanta, iti vei continua studiile, vei munci, toate in acelasi timp.Crezi ca o femeie trebuie sa stea dupa fundul unui barbat? Cine va credeti frate? Sunteti buricu pamantului? Astia cu gandirea asta nici la lopată nu v-aș trimite.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine mor din mâna ei decât din mâna la străini pe mine nu ma interesează ce spune gura lumi și ma interesează tot absolut tot ce iubesc pe pământul ăsta restul nu există pentru mine decât ia lasă să mă bată ia ca nu da cu ură in mine ori cât de tare ar da să-mi dea și foc sa ma și taie sa Ce vrea inima ei da numai ia sa fie și este de ajuns din mână ei sa mor nu al altora ași muri cel mai fericit om de pe fața pământului

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Xena20 a răspuns:

Mergi la poliție urgent! Trebuie să obții ordin de restricție și ordin de protecție!