| GoodLuck10 a întrebat:

Hei happy
Sunteti pro sau impotriva divortului? De ce?

16 răspunsuri:
| creata13 a răspuns:

Pai,si pro si contra.
-contra, fiindca ar trebui ca persoana cu care te casatoresti sa te iubeasca si tu sa o iubesti pentru toata viata
-pro, pentru ca sunt si cazuri cand relatia nu mai merge, iar viata devine un infern
Have a nice dayhappy

| thealchemist a răspuns:

Nu e treaba mea sa fiu pro sau contra, e ceva ce tine de parerea cuplului respectiv, noi din afara nu avem voie sa-i judecam.

| AwaZoh98 a răspuns:

Impotriva. big grin
"...pana moartea ne va despartii..." happy
Dar daca intervin neintelegeri sau infidelitate, atunci divortul este o necesitate!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt impotriva casatorieitonguetongue

| BiuL a răspuns:

Pro, nu poti obliga doi oameni care nu se mai inteleg sau nu se mai suporta sa stea impreuna, mai ales cand apar probleme serioase precum infidelitatea, alcoolismul, violenta domestica.

| mona a răspuns:

Sunt pro pentru ca atunci cand nu te mai intelegi cu partenerul din nici un punct de vedere nu mai merita sa traiesti sub acelasi acoperis, divorteaza si fiecare isi vede de viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impotriva,dar daca nu mai exista alternativa, atunci fiecare cu drumul sau.Nu are rost sa se chinuie unul pe altul.

| Trakker a răspuns:

Astea nu sunt intrebari pentru TPU

| fabiola a răspuns:

Sunt pro daca inainte ai facut totul sa salvezi sentimentele!

| madafaca a răspuns:

Pro. Oamenii trebuie sa fie impreuna numai cat timp le este bine impreuna.

| RAY a răspuns:

Eu cred ca fiecare finta trebuie sasi traiasca viata, viata este ceva minuat, este prima si ultima
deci sunt impotriva avortului categoric

| RAY a răspuns (pentru AwaZoh98):

Ce romantic
. pana moartea ne va despartii...

| AwaZoh98 a răspuns (pentru RAY):

Ma bucur ca macar intr-o privinta esti de acord cu mine! big grinbatting eyelashes

| RAY a răspuns (pentru AwaZoh98):

Daca esti o persoana serioasa cred ca e bine sa stai cu o persoana o viata, daca esti azi cu una maine cu alta mereu vei vi in tren niciodata in statie, desigur si persoana iubita trebuie sa fie serioasa

| AwaZoh98 a răspuns (pentru RAY):

Cata dreptate ai!
Dar din pacate, nu toata lumea are aceasta gandire! sad

| Anirock a răspuns:

Sunt pro atunci cand este cazul

Întrebări similare