Pentru a vedea daca o fata te place trebuie sa te conduci dupa anumite semne dupa faptul cum iti vb dupa durata unei comvorbiri si altele. Eu fiind o fata iti pot da niste sfaturi cum sa intelegi ca ea te place sau nu. Mai intii daca nu vreai sai scrii direct atunci pune o poza de genu tine a tinut la mine cindva si o face si acum sa scrie un comm sau in direct. dupa daca fata pe care vroiai sa vezi daca te placea va raspunde la sigur ceva si dupa incepi a vb ceva cu ea daca o sa vezi acea caldura prin mesaje atunci desigur te place daca nu atunci... Din pacate nu-i ziua ta...
Părerea mea este ca pe internet nu poți sa simți atracție reala. Doar asa crezi pentru ca e in firea noastră sa ne atașam de alte persoane. Dar e mediu virtual. De aia ți au și placut amândouă. Dar ca să ți răspund la întrebare eu zic sa fii mai direct cu ele, sa vezi cum arata măcar, lalaiala asta nu duce nicaieri
Nu stiu cum sa mai scriu ca sa înțelegi.ESTE PE UN SITE DE JOCURI ONLINE NU PE FACEBOOK deci chestia cu poza nu funcționează.
Da,doar ca nu imi sta in fire sa intreb o fată direct daca ma place sau nu, as vrea sa o fac cumva sa ma abordeze ea si sa imi spună ea asta.
Nu o intreba direct asta, dar macar intra in discutii si grabeste un pic lucrurile sa va vedeti. Ca poate nu ti place la fel dupa. Poti sa astepti sa faca ea pasul daca tu nu vrei deloc sa ai initiativa dar nu vad cum poti sa o provoci fara sa faci conversatie.
De obicei pe jocuri fetele sunt de fapt baieti, care se folosesc de scuza cu,, fata " pentru a obtine ce isi doresc. Si refuzurile astea confirma faptul ca sunt slabe sansele sa fie fata
Ia o pauză de vreo lună, în care să nu te mai implici deloc nici cu una, nici cu alta, timp în care să se vindece rănile (răni pe care singur ţi le-ai făcut) şi apoi ia viaţa de la început (ca să zic aşa) ca şi când nimic nu s-a întâmplat. Din greşeli învăţăm şi devenim mai tari. Cu ele nu mai continua, încearcă să le uiţi, că o relaţie cu oricare din ele nu ar duce nicăieri. Ai învăţat din experienţă, ştii cum să procedezi acum şi, cum am zis, ia-o de la început cu forţe noi, cu o altă fată cu care n-o să mai faci aceeaşi greşeală.
Vreau sa fac conversatie, dar as prefera ca ea sa imi scrie prima, si nu stiu cum sa o fac sa imi scrie.