Vecini nesimtiti asa cum sunt majoritatea.Sunt atatea cazuri de viol ce au aparut la televizor si justitia nu a facut nimic.Crezi ca daca vecinii tai se duc la politie, aia o sa faca ceva? De ce sa te acuze? Spune-le veciniilor tai ca daca nu te lasa in pace, le faci reclamatie la politie pentru hartuire.
Nu are de ce nu esti prima fata care face asta.si pana la urma ce va pasa de vecini cat timp familile voastre sunt de acord
Daca te iubea cu adevarat prietenul tau, nu pleca din cauza unor vecini ci s-ar fi luptat cu oricine pentru iubirea voastra.
Mă iubește. De aceea încă suntem împreună. A plecat pentru ca era obligat și pentru ca mi-a fost frica pentru el, pentru noi.
Nu este un pedofil. :@
Daca se duc la politie se poate ca el sa fie acuzat de corupere de minori fiindca el e major si tu nu...chiar daca tu ai vrut.Dar daca zici ca mama ta e de acord cu asta cred ca nu va fi problema.
Se vede ca esti o proasta, nu te supara pe mine...cum dracu sa ai 15 ani si el 21? e clar ca e un pedofil, de ce nu se uita la fete de peste 20? ca exista specimene asa ca tine, care se lasa fraierite de un pedofil, rupe-o cu el.ca dupa aia o sa ai mai mult de suferit
Majoritatea fetelor sunt mai ceva ca pitipoance'le... Mersi ca mă faci proasta. Și persoanele de 50 de ani de ce sunt cu persoane de 20 și de ani în sus?