anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema coplicata sa zic asa.

Deci, in clasa am 3 cele mai bune prietene, stam impreuna mereu. Deci sa le zicem asa A, E si C. A si E erau inainte cele mai bune prietene si eu eram cu C. Acum suntem toate. Doar ca lui A si E nu le place de C, cu toate ca C e foarte ok. Mereu cand sunt doar A si E (cateodata si cu mine), isi bat joc de C. Le-am intrebat ca daca nu le place de C, de ce mai stau cu ea si ele mi-au raspuns ca stau cu C doar pentru ca eu si ea suntem prietene. Dar nici lui C nu-i place de ele. Singurul lucru de caare ele 3 stau impreuna sunt eu, si m-au pus vineri sa aleg cu care vreau sa raman. Maine trebuie sa le spun daca sa stau cu C sau cu A si E. Adica mie nu imi place de A stau cu ea pentru ca lui E ii place. Deci am de ales intre E si C. Dar eu nu pot alege nu vreau sa renunt la niciuna. Amandoua imi sunt foarte bune prietene si nu pot alege, de fapt nu vreau. Ce sa fac?

P.S. Sper ca ati inteles ceva laughing)).

Funda la cel care ma ajuta cel mai mult.

17 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

N-am inteles prea bine pentru ca nu citesc cuvinte incrucisate. Oricum tu nu trebuie dacat sa te ai bine cu toate, sa nu barfesti pe nimeni si sa faci tot posibilul sa le unesti. Daca nu se poate, asta e!

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Absolut nimic, dar uite un sfat:Trebuie sa petreci timpul diferit, odata cu A si E, si alta data cu C.Ai grija sa nu se intalneasca, si daca o fac, spune-le ca nu le fortezi sa fie prietene intre ele, dar tu inca esti prietena lor, si iti petreci timpul mai departe cu acea persoana/persoane.
Raspunsul e pur logic dar nu stiu daca merge

| cipzcuz a răspuns:

Le faci sa se imprieteneasca :
Le spui ca vrei sa fiti cu toate prietene.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci sa mai explic odata. Trebuie sa aleg intre doua foarte bune prietene. Pentru ca ele nu se mai suporta reciproc si nu stiu ce sa aleg.

mira
| mira a răspuns:

Spui ca nu poti alege.

| EmmaSofia a răspuns:

Imi place mai mult C si din cate am inteles, ea iti era prietena de mai inainte, so C!

| EchoDemon a răspuns (pentru mira):

Daca spun asta raman singura :/

| AlexandruAlx20 a răspuns:

Le spui ca mai bine ramai singura decat sa alegi una dintre ele... Daca iti erau prietene adevarate nu te puneau sa alegi... Deja trebuia sa pui intrebarea " Imi sunt prietene adevarate?"

| NGheorghe a răspuns:

Alege sa nu mai ramai cu niciuna si fi vesela, ocupa-ti timpul cu baietii (cu ăia ce mai invata cat de cat).

| danay72 a răspuns:

O persoana care vorbeste la spate pe cineva, cu siguranta te vorbeste si pe tine.Nu poti numi prieten pe cineva care se comporta asa.Doar tu iti poti da seama care e cea mai buna prietena si cea mai sincera.Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi unele articole utile si filmulete despre prietenii.

| AnimalLover02 a răspuns:

Andreea,Elisa si Carmen? Eu zic sa stai cu Carmen. Te pupicesc :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnimalLover02):

happy De fapt o sa stam toate happy Se suporta in final rolling on the floor)

| AnimalLover02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Heeeei,nu ma uita si pe mine da?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AnimalLover02):

Cine te poate uita? rolling on the floor. Normal ca nu.

| Happyjump a răspuns:

Gândește-te la motivul pentru care ești prietenă cu ele, gândește-te cine ți-e prietenă mai bună și mai apropiată.
Cred că E este foarte apropiată de A, dacă vei fi prietenă cu E, posibil vei deveni a treia roată și o vei trăda pe C, astfel vei rămâne singură, sper că te-am ajutat.

| doreal a răspuns:

Eu as alege pe nimeni happy (adica nu as mai fi prietena cu niciuna). Daca te pune sa alegi inseamna ca nu iti sunt prietene adevarate si se gandesc doar la ele.

| Teutz2002 a răspuns:

Spune-le ca daca ar tine la tine cu adevarat nu te-ar pune sa alegi si sa incerce macar de dragul tau sa se imprieteneasca. Sper ca ti-am fost de ajutor. Si eu am fost in situatia asta dar cu replica asta am reusit sa le fac sa fie cele mai bune prietene pe cele 2 din care trebuia sa aleg.

Bafta!winking