Prostia ai facut-o si nu o mai poti repara. Timpul te va vindeca in ceea ce priveste dorul de el, dar acum ai ocazia sa inveti pentru viitor sa nu mai minti aiurea.
Hei! Sunt baiat, dar si eu am patit la fel cu o fata, parerea mea e ca nu e prea tarziu sa vorbesti cu el, poti sa incerci sa iei legatura cu el si sa-i ceri iertare si sa-i spui ca noi cu toti gresim, iar daca noi nu ne-am ierta unii pe altii nu am putea traii, propune-i un film care probabil il va sensibiliza, "recucereste-l"! Niciodata nu va fi prea tarziu atata timp cat simtiti ceva unul pentru celalalt!
Eu zic ca daca vrei sa vorbesti cu el sa ii dai poze cu tine... Si nu stiu incearca sa gasesti alt baiaat care te va fac sa uiti de el. cu baiatul acela niciodata nu te-ai intalnit deci nu sti cum ar fi reactionat daca te.ar fi vazut in realitate
Pe viitor sa nu mai minti si sa nu iti fie rusine cu tine. Cine te place, te place asa cum esti.
Daca l-ai intalnit intr-un joc afla daca se mai joaca fa un cont nou si o poti lua de la inceput!
Dar nici nu l-ai mințit.I-ai dat doar o imagine a avatarului adevăratei tale persoane.Pentru că jocul a continuat.Niciodată nu a început ceva real.
Ce oameni, mă mir cum de răspund ceilalți serios la astfel de întrebări.
Dacă iubirea se poate naște din minciună, atunci nu doresc să mai știu ce reprezintă acest concept, that's enough.
Pai,a trecut deja destul timp, sfatul meu e sa recunosti ce ai facut, sa ii spui ca iti pare rau dar nu ai crezut ca el va fi asa...ca se va comporta atat de frumos si ca l-ai mintit, spune-i ce simti cu adevarat si vei vedea reactia lui...macar asa stii ce nu l-ai tinut mereu intr-o minciuna. Cam tarziu dar ar trebui sa ii spui!