| Claudia15Maria a întrebat:

Hei TPU as vrea sa fug de acasa unde m-as putea duce? La mine am 11.000 de lei de unde locuiesc in Reghin judetul Tg.Mures. Dau funda. Daca veti intreba de ce am o problema si nu mai suport mama mea si tatal meu s-au despartit cand aveam 4 ani iar cu tatal meu nu mai tin legatura avem probleme iar eu locuiesc cu bunica si mama care se poarta foarte urat nu mine iar eu nu fac nimic rauele dau in mine si ma fac in toate falurile nu mai pot suporta ce sa fac nu pra vreau sa fug de acasa pentru ca nici nu am unde.Iar eu nu am prietene sau prieteni toata lumea se poarta urat nu mine si este invidioasa pe mine caci invat bine la scoala si pe mine toata lumea ma ignora am doar 11 ani dar nu stiu ce sa fac.

9 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

11.000 lei=110 mil.De unde ai atat? Mai bine mai stai pe acasa si fugi cand esti mai mare.

| Claudia15Maria explică (pentru Wehrmacht):

Scuze eu voiam să zis 11

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la tine este o situatie destul de grea. Ar fi bine sa nu figi de acasa, dar sa pastrezi banii aceia. daca ai fugi ai pierde din scoala. MAi gandeste-te esti doar un copil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna la protectia minorului ori da-mi numarul mamei tale de telefon sa vorbesc cu ea.si eu am vrut sa fug de acasa.toti cred cau vrut sa fuga de acasa. unii chiar au facut-o.dar tot acasa s-au intors.

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Este varsta la care nu te intelegi cu parintii( mama) in special.
Sa stii ca solutia nu e fuga de acasa.
Cel mai bine e sa vorbesti. Sa spui ce nu-ti convine...
Poate o puteti rezolva!

| Ironicnαme a răspuns:

Fugi de acasă şi mori de foame. >big grin

| MuzicaBooM a răspuns:

NU FUGI DE ACASA INCA!
Discuta cu mama ta si intreab-o de ce se comporta urat cu tine.Probabil sufera dupa tatal tausad
Pastreaza banii, acumuleaza si dupa un timp(adica la 18-19 ani poti pleca de acasa)

| Anelym a răspuns:

Probabil ca asta e cea mai proasta alegere pe care o luam noi adolescentii..nu draga mea. Spune asa:
De ce dati in mine, ce v-am facut am gresit ca m-am nascut? ca invat bine la scoala? ca nu va comentez? Chiar trebuie sa suport aceste tratamente in zadar? Daca tot dati in mine imi puteti spune si de ce? Daca nu ma suportati spuneti-mi ca poate va fac placerea si plec straight face. Ultima parte nu stiu daca sa o zici, ca poate iei si mai mare bataie..incearca sa comunici cu ei, sa-i ajuti fara sa-ti ceara ajutorul si sa ii incurajezi. probabil ca sunt probleme mari in familie si din acest motiv se descarca pe tine..Nu le lasa! spune ca nu e vina ta ca au problemele astea straight face...Nu esti sacul lor de box..zic..Fii tare si nu fugii! ca mai rau iti faci cand te vor gasi straight face

| Florin45 a răspuns:

Parerea mea este sa analizezi situatia si sa vezi de ce au un astfel de comportament fata de tine.ti-ai pus intrebarea ca poate undeva gresesti si tu? ai totusi o virsta frageda.nu plecatul de acasa este solutia.credema.este foarte greu in ziua de azi sa stai printre straini.mai ales la virsta ta.incearca sa ti-o aproprii pe mama ta.sau cel putin sa deveniti prietene.este foarte important.