Buna.
Este varsta la care nu te intelegi cu parintii( mama) in special.
Sa stii ca solutia nu e fuga de acasa.
Cel mai bine e sa vorbesti. Sa spui ce nu-ti convine...
Poate o puteti rezolva!
11.000 lei=110 mil.De unde ai atat? Mai bine mai stai pe acasa si fugi cand esti mai mare.
Parerea mea este sa analizezi situatia si sa vezi de ce au un astfel de comportament fata de tine.ti-ai pus intrebarea ca poate undeva gresesti si tu? ai totusi o virsta frageda.nu plecatul de acasa este solutia.credema.este foarte greu in ziua de azi sa stai printre straini.mai ales la virsta ta.incearca sa ti-o aproprii pe mama ta.sau cel putin sa deveniti prietene.este foarte important.
NU FUGI DE ACASA INCA!
Discuta cu mama ta si intreab-o de ce se comporta urat cu tine.Probabil sufera dupa tatal tau
Pastreaza banii, acumuleaza si dupa un timp(adica la 18-19 ani poti pleca de acasa)
Probabil ca asta e cea mai proasta alegere pe care o luam noi adolescentii..nu draga mea. Spune asa:
De ce dati in mine, ce v-am facut am gresit ca m-am nascut? ca invat bine la scoala? ca nu va comentez? Chiar trebuie sa suport aceste tratamente in zadar? Daca tot dati in mine imi puteti spune si de ce? Daca nu ma suportati spuneti-mi ca poate va fac placerea si plec . Ultima parte nu stiu daca sa o zici, ca poate iei si mai mare bataie..incearca sa comunici cu ei, sa-i ajuti fara sa-ti ceara ajutorul si sa ii incurajezi. probabil ca sunt probleme mari in familie si din acest motiv se descarca pe tine..Nu le lasa! spune ca nu e vina ta ca au problemele astea ...Nu esti sacul lor de box..zic..Fii tare si nu fugii! ca mai rau iti faci cand te vor gasi