| AlaBala111 a întrebat:

Hei,TPU.As vrea sa ii fac o surpriza iubitului meu,ceva facut de mine dar nu am nicio idee.I-am oferit mult lucruri pana acum si am ramas in pana de idei.Avem o relatie la distanta si nu ma pot duce mereu la el dar ne vedem de Craciun si imi doresc sa ii fac un cadou dragut, realizat de mine.Voi ce cadouri ati primit sau ati facut? Astept cat mai multe idei. Fundita♥

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok. Deci ii poti lua o oglinda si sa-i lipesti o mustata pe ea
sau
poti lua un pachet de carti de joc si sa scrii pe prima " 51 de lucruri despre tine'', iar pe fiecare carte de joc sa scrii cate un lucru marunt cum ar fi despre zambetul, ochii, imbratisarile lui. Poti scrie in engleza sau franceza. Iar pe ultima carte sa-i scrii ''je t'aime'' sau cum vrei. Cel mai amuzant la faza asta laughing e ca atunci cand ii dai cadoul ii spui :'' uite, ti-am luat un pachet de carti happy "
sau
sa-i faci o bratara pe care sa-i scrii numarul zilei in care v-ati intalnit(ex. 13 septembrie scrii 13) iar atunci cand ii dai cadoul ar fi de preferat sa-l iei pe la spate si sa-l saruti. In timp ce-l saruti ii dai cadoul si pleci pe urma
sau
cumperi sau confenctionezi din material 2 turturele ( prieteni pe vecie are ca insemnatate) si i le dai pe amandoua, ii spui ce inseamna si pe urma ii zici : cui ai sa oferi una? - ar fi de preferat sa-ti dea tie
sau
faci un filmulet cu poze si videoclipuri, iar ca muzica de fundal pui ''try'' (p! nk)
sau
faci tu un puzzle cu voi 2, iar pentru fiecare piesa cate-un sarut, o sa te saturi de atata (dar pot fi si pupici )
sau
faci o punga plina cu toate astea : pachet de carti, tuturele bratara si puzzel-ul. Daca iti sunt de ajutor astea si mai vrei, mai am idei.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-mi doar cati ani ai happy Eu stiu o multime de idei cu cadouri facute de mana. Mai ales pentru persoana iubita.

| AlaBala111 explică (pentru anonim_4396):

Am 17 anihappy Daca stii, te rog frumos, sa imi spui si mie.

| Mihaela1964 a răspuns:

Fular, caciula tricotata, manusi. Sunt de sezon si utile.

| frostxtq a răspuns:

Daca stii sa crosetezi ii poti face o esarfa si ii pui o eticheta speciala, astfel isi va aminti mereu ca e facuta e mainile tale. happy

| AlaBala111 explică (pentru anonim_4396):

Iti multumesc muuuult. Daca mai ai idei, mai da-mi :* Astept cu drag :*