| ZuZuliicii99 a întrebat:

Hei TPU :*, ce sentiment aveti, atunci cand treceti de la generala, la liceu? Eu sunt inca a 8, nu stiu ce sentiment voi avea, atunci cand ne vom despartii, presupun ca un sentiment ciudat... Help me big hug.

9 răspunsuri:
| Railly a răspuns:

Un sentiment frumos cand te gândești ca ai crescut...dar in același timp te înconjuara un sentiment melancolie deoarece te desparti de persoanele care au fost alături de tine timp de opt ani...

| Anonimuuuussssss a răspuns:

E un pic ciudat ca te intalnesti cu colegi noi, nu le stii temperamentele si te desparti de cei vechi. Oricum: SUCCES LA EXAMEN. Sper ca te-am ajutat!

| littleblackgirl a răspuns:

Eu sunt in clasa a 9a, si recunosc ca mi-a fost greu sa ma despart de prietenii mei. Cu unii ma stiam chiar si din clasa a 4a, dar ne-am promis ca vom pastra legatura si ne vom vedea des. Ei invata dimineata, iar eu dupa-amiaza si mai trec pe la ei inainte sa merg la liceu, vorbim si ne vedem si in weekend-uri si vacante. E un sentiment frumos, eu m-am simtit diferit. La inceput mi-am facut griji ca va fi greu, dar nu e. Sper ca te-am ajutat!

| Chαяtreux a răspuns:

Eram foarte nerabdatoare sa merg la liceu, chiar simteam nevoia de o schimba pe acesti plan. Nu ma emotionez si nu plang din orice, insa cand ne-am vazut ultima data in clasa a8a, m-a incercat putin un sentiment ciudat de tristete :s

| turchis2 a răspuns:

O sa-ti fie dor de fostii colegi dar te vei obisnui cu cei noi pe care i vei intalni la liceu...e greu prima saptamana de liceu pe urma o sa fie ok..cand iti vei face prima prietena buna!

| ZuZuliicii99 explică (pentru Anonimuuuussssss):

Multumesc :*

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Te vei simti putin stanjenit(a), poate un pic speriat(a), dar te vei acomoda repede.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Eu sunt in clasa a 9-a si anul trecut la ora de dirigentie festiva am plans.Ma adaptasemi si eu intr-un colectiv, simteam ca aparatin si eu unui colectiv si eram in anul terminal.La liceul unde am ajuns eu nu am nici fost coleg de generala, toti suntem din localitati diferite dar am cunoscut colegi extraordinari, profesori inzestrati de Dumnezeu si totul a fost ok

| spaghetty a răspuns:

Eu am trecut acum in clasa a 9a si pot sa iti spun ca este destul de frumos cand te gandesti unde ai ajuns si pe cine ai sa intalnesti