Atunci ce va tine sa nu fiti impreuna? Lasa-l pe acesta de care te-ai plictisit si urmeaza adevarata dragoste. S-ar putea sa nu mai ai vreodata o asemnenea sansa.
Bafta!
Buna. eu as zice sa analizezi situatia un pic, si vezi care din cei 2 te marita mai mult. si ai grija sa nu Ii pierzi pe amandoi. succes in relatie
Buna...pai in primul rand eu zic asa: tu ai zis ca pentru iubitul tau nu mai simti aceleasi sentimente cum simteai prima data, si celallat baiat acre are si el o iubita se vede ca tot acelelasi reactii are pentru iubita lui, aveti cale libera mai ales ca tu ai zis ca il placeai mai demult pe baiatu' acesta ...deci eu zic sa iesiti si sa vorbiti deschis si acum doar voi stiti ce o sa se intample.Te pup!
Daca nu poti sa iei o hotarare, uite, iti dau un sfat : Scrii pe o foaie Avantaje si Dezavantaje. Notezi ce anume te-a atras la el de te-ai cuplat cu el si ce te-a facut sa te indepartezi de el. Scrii pe alta foaie si avantajele si dezavantajele baiatului nou. Tragi linie si -ti vezi concluzia pe foaie
Relația ta actuală nu este deloc bazată pe iubire iar tot ce ai făcut tu a fost să te arunci fără pic de judecată în această relație. Pune-i capăt de pe acum sau mai încolo vei regreta că nu ai făcut-o acum și vei provoca mai multă durere.