| Swetlly122 a întrebat:

Eu când eram mai mica aveam o bagheta steluță care lumina și îmi era super drag de ea. Eram la bunici și ei aveau toaleta in curte cu o groapă adâncă și mi-a cazut bagheta in rahat și m-am aplecat sa o iau și m-am mozolit grav dar am scăpat cu viata (aveam vreo 4, 5 ani). O alta întâmplare e că eu, mami și sora mea ne-am dus în bâlci și ne-am dat în parașute aveam cam 6 ani și când sa cobor eu prima de pe mica aia treapta de pe podiumul de parașute nu a fost bine bătută o blana in cuie și am cazut și apoi a cazut și mami peste mine. Puteam sa mor, mami fiind grăsuță rău. Întrebarea mea este: credeți că am vreun scop măreț pe acest pământ din moment ce Dumnezeu nu m-a lăsat să mor? Și au fost mai multe întâmplări de genul asta, dar nu mai stau sa le povestesc că apoi devine prea lung textul.

13 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Ti se va raspunde in functie de viziunea fiecaruia. Nu exista nici un scop, este doar vina partii stangi a creierului tau care cauta intotdeauna sa interpreteze datele, chiar si cand nu exista nici un sens in acele date.

| wildthing a răspuns:

Nu stiu daca ai vreun scop maret, dar daca ai cazut in rahat (sau daca ai mancat) cand erai mica, se spune ca vei avea noroc in viata... laughing

| EnderALin a răspuns:

Poate

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu, toți suntem destul de des la un pas de moarte, nu-i greu să mori doar că nu suntem mereu conștienți de asta laughing.

Chiar voiam să citesc o poveste despre o fetiță care s-a mozolit cu un wc! Ms!

| JulyDreams a răspuns:

Ai putea interpreta in multe feluri intamplarile tale. Sigur ca poti desprinde invataturi utile din ele:
desi viata e mizera, avem o steluta care straluceste deasupra...
cine te-a facut poate sa te si omoare, cum e vorba romaneasca...
viata e plina de riscuri, ca un zbor cu parasuta... sau ca e un doar un mare balci.
...si multe alte invataturi.
Sper ca experientele tale te vor ajuta sa gasesti scopuri marete in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai e necesar e destul cu ți o căzut bagheta în rahat și ai dat un mozol nu de alta dar cam aproape toate întrebările tale cad tot acolo laughing

Bula
| Bula a răspuns:

Da, ai un destin!
Aceste intamplari de copilarie sunt de povestit copiilor, le-ar placea mult.
Fiecare avem asemenea amintiri, dar raman cele frumoase si cele de invatatura, care merita sa le dai mai departe.
Din felul cum le povestesti, ai putea pune de o carte de povesti.
Te sfatuiesc sa-ti pui povestile pe hartie!
Cateva desene colorate (sau de colorat) ar face cartea si mai valoroasa pentru copii.

| Yrem3119 a răspuns (pentru wildthing):

Asa este, esti norocoasa!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| misspisdis a răspuns:

Da

| JustStitch a răspuns:

Dumnezeu te iubeste!

| SilentRain a răspuns:

Scopul tau măreț e sa pui întrebări stupide pe TPU