| Swetlly122 a întrebat:

Iar o fac de oaie și iar nu e bine... Faza e ca vb cu 2 băieți care unul zice ca tine mult la mine ma suna mereu dar îl mai ignor ii răspund cam rece el îmi scrie mereu și tine la mine, dar e mai mare cu 5 6 ani și e la fac de drept și lucrează în politie și e plin de bani. Doar ca nu ma impresionează dar ma deranjează ca e tare jelos. Al doilea e șeful de an de la facultatea mea, am ieșit cu el și e atât de drăguț și mi-a adus un trandafir și chiar am apreciat tare mult și mi-a plăcut COMPANIA LUI.Ideea e ca nu vreau sa pierd pe niciunul momentan ca oricum nu ma mărit cu ei. CUM fac sa nu ma dau de gol? Mai ales ca vinerea viitoare o sa vina tipul mai mare de la 300 de km pentru mine sa ne vedem și tot vineri am stabilit sa ma vad și cu celalalt. Îmi sunt dragi amândoi și nu vreau sa ii pierd, dați-mi sugestii cum sa nu ma dau de gol și sa nu îmi spuneți ca trebuie sa fac o alegere ca nu pot

17 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Refuz sa cred ca e ointrebare logica.Nu pot crede ca ai tu atat noroc la barbati laughing hai trolleaza in alta parte

| Swetlly122 explică (pentru Liviu):

Cred ca ești gelos

| Liviu a răspuns (pentru Swetlly122):

Dap, foarte.Visu meu de cand eram mic sa mi-o trag cu 2 bogati, si sa nu stiu dintre care sa aleg.Dooh,cum de ma ghicisi?

| RAY a răspuns:

Fiecare iti alege drumul in viata cum vrea, asa ca faci ce vrei tu, fraierul care te iubește merita sa iti bati joc de el daca e prost si crede in femei, bravo

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Simplu. Să renunți la gelos, chiar dacă nu poți. mai ales atunci.

| SilentRain a răspuns:

Felicitări esti o parasuta, mincinosa
De fapt de atrag bani si aspectul, esti o profitoare
Nu ar trebui să iti bati joc de sentimentele altora, e urat ce faci
Mai bine ii lasi in pace pe amândoi

| Swetlly122 explică (pentru SilentRain):

Pai mulțumesc. Ba da trebuie

| SilentRain a răspuns (pentru Swetlly122):

Cu plăcere, dacă asta e mentalitatea ta, e problema ta

| Nirvanaaa a răspuns:

Dacă nu vrei sa te dai de gol nu ieși și tu cu ei in aceeași zi, anulează cu unul și ieși doar cu altul. Deși nu se poate la infinit. Nu cred ca ai cum sa tii in mod egal la ei. Cântărește la fiecare calitatile și defectele și alege pe unul pentru ca situația actuala îți va da un stres continuu și oricum se va afla la un moment dat. Nu cred ca ai sentimente pentru amandoi, poate pentru unul dintre ei ceva de prietenie acolo, simpatie, nimic mai mult.

| AliGab a răspuns:

Hi hi... Daca nu ai auzit iti zic eu acum: cine alearga după 2 iepuri nu prinde nici unul. Si sa nu zici ca nu ai stiut

| Marius22222222222 a răspuns:

Propune un triolaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din nou minți laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand scriu eu aici ca femeile sunt asa si pe dincolo fara sa exagerez imi sar in cap toti virgini ca nu e asa
uite exemplu aici
si ca raspuns la intrebare spune la amandoi ca nu esti de aia cu relati lungi ca mai vrei sa traiesti tinerete si nu vrei obligati
daca au capul inrteg o sa fie prieteni cu tine si faceti sex cand e fara sa fie raniti

| AcelasiDarNuMereu a răspuns:

Asa sunteti cam toate, vai de viata voastra, ca si voua ca mai trebuie relatii si inselat.

| HelloImJosephine a răspuns:

Alege-l pe ala cu bani. O sa fie mai bine

| Faranume97 a răspuns:

Cand fugi dupa doi iepuri s-ar putea sa nu prinzi niciunu