Asa sunteti cam toate, vai de viata voastra, ca si voua ca mai trebuie relatii si inselat.
Refuz sa cred ca e ointrebare logica.Nu pot crede ca ai tu atat noroc la barbati hai trolleaza in alta parte
Dacă nu vrei sa te dai de gol nu ieși și tu cu ei in aceeași zi, anulează cu unul și ieși doar cu altul. Deși nu se poate la infinit. Nu cred ca ai cum sa tii in mod egal la ei. Cântărește la fiecare calitatile și defectele și alege pe unul pentru ca situația actuala îți va da un stres continuu și oricum se va afla la un moment dat. Nu cred ca ai sentimente pentru amandoi, poate pentru unul dintre ei ceva de prietenie acolo, simpatie, nimic mai mult.
Cand scriu eu aici ca femeile sunt asa si pe dincolo fara sa exagerez imi sar in cap toti virgini ca nu e asa
uite exemplu aici
si ca raspuns la intrebare spune la amandoi ca nu esti de aia cu relati lungi ca mai vrei sa traiesti tinerete si nu vrei obligati
daca au capul inrteg o sa fie prieteni cu tine si faceti sex cand e fara sa fie raniti
Dap, foarte.Visu meu de cand eram mic sa mi-o trag cu 2 bogati, si sa nu stiu dintre care sa aleg.Dooh,cum de ma ghicisi?
Felicitări esti o parasuta, mincinosa
De fapt de atrag bani si aspectul, esti o profitoare
Nu ar trebui să iti bati joc de sentimentele altora, e urat ce faci
Mai bine ii lasi in pace pe amândoi
Hi hi... Daca nu ai auzit iti zic eu acum: cine alearga după 2 iepuri nu prinde nici unul. Si sa nu zici ca nu ai stiut
Fiecare iti alege drumul in viata cum vrea, asa ca faci ce vrei tu, fraierul care te iubește merita sa iti bati joc de el daca e prost si crede in femei, bravo
podean183 întreabă: