''As veni la tine, dar nu ii cunosc pe ai tai, mi-e foame, cred ca am sa te mananc toata''...ieftinituri la care in general ar pune botul chioscaresele, o fata educata ce s-a concentrat pe studii nici intr-un caz.
Tu cum ai fost cumintica, multi ani intr-o relatie serioasa pe parcursul a mai multor ani, putin naiva probabil, nu ai sesizat ca de fapt a testat terenul sa vada cat de repede ai putea sa ii cazi la asternut.
Sunt sigur ca si-a dat seama ca e mult de munca si a renuntat.
Nici sa te mai gandesti nu merita pentru specimene de genul, mai ales ca a incercat si cu prietena ta vrajeala vreo 2 saptamani.
Daca te simti pregatita pentru o relatie cauta un baiat potrivit pentru tine, nu excitati de astia care cauta si ei o gasculita sa se descarce, satui in general de laba.
Ok, sunt de acord cu raspunsul tau, insa cred ca nu ai sesizat faptul ca eu am mentionat ca nu stie de relatia mea de aproape 5 ani . In orice caz, am renuntat... asta e . Intr-adevar sunt cuminte si poate ca el nu cauta asta ci cu totul altceva, ce m-a deranjat mai mult a fost faptul ca, azi toate bune si frumoase iar a doua zi s-a schimbat pagina.
Poate pur si simplu s-a jucat un pic sa vada daca te poate cuceri si cum ai si acceptat sa iesi cu el i s-a dus interesul. Sau, poate intre timp s-a cuplat cu o alta fata. In fine, eu zic sa nu-l mai cauti, vezi daca mai da el vreun semn.
A crezut ca o sa-i sari in brate de la prima intalnire, nu are chef de o relatie serioasa.
A incercat si el ceva, si vazandu-te retrasa si respingandu-l, ce-o fi zis, asta-i tare, n-o sa-mi mearga...
Stai linistita, are balta peste. Axeaza-te pe tine si pe facultate.
Mult succes la facultate.