''As veni la tine, dar nu ii cunosc pe ai tai, mi-e foame, cred ca am sa te mananc toata''...ieftinituri la care in general ar pune botul chioscaresele, o fata educata ce s-a concentrat pe studii nici intr-un caz.
Tu cum ai fost cumintica, multi ani intr-o relatie serioasa pe parcursul a mai multor ani, putin naiva probabil, nu ai sesizat ca de fapt a testat terenul sa vada cat de repede ai putea sa ii cazi la asternut.
Sunt sigur ca si-a dat seama ca e mult de munca si a renuntat.
Nici sa te mai gandesti nu merita pentru specimene de genul, mai ales ca a incercat si cu prietena ta vrajeala vreo 2 saptamani.
Daca te simti pregatita pentru o relatie cauta un baiat potrivit pentru tine, nu excitati de astia care cauta si ei o gasculita sa se descarce, satui in general de laba.
Poate pur si simplu s-a jucat un pic sa vada daca te poate cuceri si cum ai si acceptat sa iesi cu el i s-a dus interesul. Sau, poate intre timp s-a cuplat cu o alta fata. In fine, eu zic sa nu-l mai cauti, vezi daca mai da el vreun semn.
A crezut ca o sa-i sari in brate de la prima intalnire, nu are chef de o relatie serioasa.
Ok, sunt de acord cu raspunsul tau, insa cred ca nu ai sesizat faptul ca eu am mentionat ca nu stie de relatia mea de aproape 5 ani . In orice caz, am renuntat... asta e . Intr-adevar sunt cuminte si poate ca el nu cauta asta ci cu totul altceva, ce m-a deranjat mai mult a fost faptul ca, azi toate bune si frumoase iar a doua zi s-a schimbat pagina.
A incercat si el ceva, si vazandu-te retrasa si respingandu-l, ce-o fi zis, asta-i tare, n-o sa-mi mearga...
Stai linistita, are balta peste. Axeaza-te pe tine si pe facultate.
Mult succes la facultate.