| UserName450 a întrebat:

Parintii mei au amandoi 41 de ani, dar ei beau Pepsi intr-una, fara nici un pic de apa.
1) In fiecare vara, in fiecare zi imi zic sa cumpar 2 sticle de Pepsi la 2, 25 Litri.
2) Pe frig imi zic sa cumpar chiar si 3-4 sticle de Pepsi, dar de data aceasta la 1 Litru.

3) Vara, parintii mei nu beau nici macar 1 gram de apa, ei beau Pepsi mereu. Am mai vazut la altii ca beau mult Pepsi, dar altii au baut si apa. Numai parintii mei nu beau apa.
4) Acum ei ma trimit in frig, fara geaca, fara fular, doar cu caciula (P.S: ma duc imbracat ca doar nu ma duc dezbracat laughing deoarece atunci racesc laughing).
5) Pe ei mereu ii apuca durerile de cap crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying si mereu ei iau pastile crying crying crying crying crying crying.
6) Mama mea nici macar nu mananca, n-a mancat de 3 ani, mananca doar ce mi-a ramas din farfurie si atat.
7) Eu beau foarte multa apa, dar ei beau Pepsi de 2, 25 Litri in doar 16 ore.
8) Ei se enerveaza doar ca ma joc 5 ore pe PC.
crying crying crying crying crying crying crying
Va rooog crying crying crying crying crying crying crying crying crying. Gasiti un remediu pentru acesta crying crying crying crying crying. Macar sa bea intr-o zi 30% Pepsi, 66% apa.

Revin cu a doua intrebare.
Cand merg intr-o calatorie, sa zicem Timisoara, Oradea, Tulcea etc. sau cand ma intorc catre casa mea tatal meu fumeaza la fiecare sfert de ora in masina si tot timpul inhalez putin fum. Cum scap si de acest remediu? Ca in masina nu pot respira. Acum de la fum am facut alergii, mereu eu stranut, tusesc. Stranut chiar si de 20 ori deodata.

8 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Fie esti troll, fie parintii tai sunt doi cretini autentici care trebuie decazuti urgent din drepturile parintesti.

| Doub a răspuns:

Vreau să o cunosc pe mama ta
ce formă de viaţă rezistă fără hrană?

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Doub):

Chiar ca.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Doub):

Pai sincer sa fiu imi pare rau de parintii tai. Vorbesc chiar serios, adica pe bune oameni care sunt dependenti de alcool am pomenit ca de asa e la noi, dar oameni care sa bea pespsi si numai pepsi nu am pomenit.
Pepsi-ul ala costa multi bani daca stai sa te gandesti, asa la petreceri sau de sarbatori e OK sa bei nitel, poate nitel mai mult dar nu asa a neam prost si cum naiba mama ta bea numai pepsi si nu manca deloc mancare si nu bea un litru de apa? adica nu stiu dar nu au aparut probleme de sanatate?
Si acum despre tatal tau, pai sincer sa fiu nici eu nu suport fumul de tigara chiar deloc dar ma mir ca tatal tau poate sa traiasca asa!
Cred ca un adult sau cineva din familie o ruda ceva ar fi capabili sa te ajute atat pe tine cat si pe parintii tai.

| minrest a răspuns (pentru Doub):

Zaharul din atata Pepsi contine mult mai multe calorii decat consuma dansa, iar pentru proteine ajunge ce ii ramane baiatului in farfurie.

| mgtow a răspuns (pentru Doub):

Tiganii mananca putin si traiesc mult, se poate si cum face ea dar va muri mai devreme

| christall a răspuns:

Sa le faci experimentul cu pepsi sau cola. Pui pe un ficat de pui niste pepsi si le arati cum se dizolva. La a doua intrebare sa-i spui tatalui tau sa fumeze in afara masinii, ca tu daca stai o ora in fum e ca si cum ai fi fumat tu o tigara si nu vrei sa te imbolnavesti.

| christall a răspuns:

Am avut o colega care bea 2 l de cola la serviciu si 2 acasa si a facut o intoxicatie grava. S-a umplut de bube de tot corpul, doctorul i-a interzis sa mai bea, a zis ca-si pune viata in pericol. Parintii tai daca au urechi sa auda, ca nu e de joaca. Bravo tie ca bei apa. Te felicit!