Sa le faci experimentul cu pepsi sau cola. Pui pe un ficat de pui niste pepsi si le arati cum se dizolva. La a doua intrebare sa-i spui tatalui tau sa fumeze in afara masinii, ca tu daca stai o ora in fum e ca si cum ai fi fumat tu o tigara si nu vrei sa te imbolnavesti.
Fie esti troll, fie parintii tai sunt doi cretini autentici care trebuie decazuti urgent din drepturile parintesti.
Pai sincer sa fiu imi pare rau de parintii tai. Vorbesc chiar serios, adica pe bune oameni care sunt dependenti de alcool am pomenit ca de asa e la noi, dar oameni care sa bea pespsi si numai pepsi nu am pomenit.
Pepsi-ul ala costa multi bani daca stai sa te gandesti, asa la petreceri sau de sarbatori e OK sa bei nitel, poate nitel mai mult dar nu asa a neam prost si cum naiba mama ta bea numai pepsi si nu manca deloc mancare si nu bea un litru de apa? adica nu stiu dar nu au aparut probleme de sanatate?
Si acum despre tatal tau, pai sincer sa fiu nici eu nu suport fumul de tigara chiar deloc dar ma mir ca tatal tau poate sa traiasca asa!
Cred ca un adult sau cineva din familie o ruda ceva ar fi capabili sa te ajute atat pe tine cat si pe parintii tai.
Am avut o colega care bea 2 l de cola la serviciu si 2 acasa si a facut o intoxicatie grava. S-a umplut de bube de tot corpul, doctorul i-a interzis sa mai bea, a zis ca-si pune viata in pericol. Parintii tai daca au urechi sa auda, ca nu e de joaca. Bravo tie ca bei apa. Te felicit!