E timida. De ce nu deschide el subiectul? Ii va fi mai usor fetei, daca el o va intreba si ea doar sa raspunda.
Sau si el e timid?
Eu nu vad cum ar putea suferi, DACA se plac unul pe altul si le-ar merge relatia? Totusi, e un mare "DACA" aici: ori il place ori nu. Si da, e cam timida cand vine vorba de lucruri de-astea, pentru ca maica-sa e plecata si ea sta la bunica-sa, care n-o lasa sa umble cu baieti...pff!
Ma refeream ca poate a suferit si mai inainte sau poate i-a povestit vreo prietena intamplari neplacute. oamenii inocenti sunt usor de inluentat.
Ea nu are astfel de experiente. E prima data (cred) cand ii si intampla asta...Nu are de unde sa stie astfel de suferinte.
Poate a auzit de prietenele ei. ok. am inteles. atunci nu stiu. poate nu ii place de el. sau mai are nevoie de timp, mai ales daca e timida.
Ok. Prietenul meu a intrebat-o ce are si ea i-a raspuns ca nimic. Totusi era suparata (?) sau frustrata. Erau numai ei doi, dar ea a plecat repede si i-a intors spatele! Nici n-a mai vrut sa o conduca acasa.Acum nici nu mai vorbesc! Prietenul meu sufera foarte mult, nu pentru ca nu-l place (poate), ci pentru ca nu vre sa o piarda din viata lui, ca prietena...
Eh. ori vrea mai multa atentie ori evita sa se intample ceva. din doua una.sau poate are ceva pe suflet, poate a aflat de la cineva ceva despre el, care a deranjat-o.
Spune-i prietenului tau ca dragoste cu forta nu se poate. daca fata nu vrea e mai bine sa o lase pentru ca isi va da ea seama la un moment dat ce a pierdut.
In ultimele doua zile prietenul mi-a povestit ca l-a cam evitat. Aseara a condus-o acasa si voia sa-i spuna ca o place, dar cica era nervoasa si n-a mai abordat subiectul. Azi dimineata am fost cu ei, si cand el a incercat sa o inveseleasca, aceasta i-a zis ceva de genu: "Taci, ca ma enervezi!". Mai are rost ca prietenul meu sa se uite dupa ea? Nu vreau sa sufere nici unul!