E timida. De ce nu deschide el subiectul? Ii va fi mai usor fetei, daca el o va intreba si ea doar sa raspunda.
Sau si el e timid?
In ultimele doua zile prietenul mi-a povestit ca l-a cam evitat. Aseara a condus-o acasa si voia sa-i spuna ca o place, dar cica era nervoasa si n-a mai abordat subiectul. Azi dimineata am fost cu ei, si cand el a incercat sa o inveseleasca, aceasta i-a zis ceva de genu: "Taci, ca ma enervezi!". Mai are rost ca prietenul meu sa se uite dupa ea? Nu vreau sa sufere nici unul!
Eu nu vad cum ar putea suferi, DACA se plac unul pe altul si le-ar merge relatia? Totusi, e un mare "DACA" aici: ori il place ori nu. Si da, e cam timida cand vine vorba de lucruri de-astea, pentru ca maica-sa e plecata si ea sta la bunica-sa, care n-o lasa sa umble cu baieti...pff!
Ma refeream ca poate a suferit si mai inainte sau poate i-a povestit vreo prietena intamplari neplacute. oamenii inocenti sunt usor de inluentat.
Ea nu are astfel de experiente. E prima data (cred) cand ii si intampla asta...Nu are de unde sa stie astfel de suferinte.
Poate a auzit de prietenele ei. ok. am inteles. atunci nu stiu. poate nu ii place de el. sau mai are nevoie de timp, mai ales daca e timida.
Ok. Prietenul meu a intrebat-o ce are si ea i-a raspuns ca nimic. Totusi era suparata (?) sau frustrata. Erau numai ei doi, dar ea a plecat repede si i-a intors spatele! Nici n-a mai vrut sa o conduca acasa.Acum nici nu mai vorbesc! Prietenul meu sufera foarte mult, nu pentru ca nu-l place (poate), ci pentru ca nu vre sa o piarda din viata lui, ca prietena...
Eh. ori vrea mai multa atentie ori evita sa se intample ceva. din doua una.sau poate are ceva pe suflet, poate a aflat de la cineva ceva despre el, care a deranjat-o.
Spune-i prietenului tau ca dragoste cu forta nu se poate. daca fata nu vrea e mai bine sa o lase pentru ca isi va da ea seama la un moment dat ce a pierdut.