| teo530 a întrebat:

Hei TPU, voi care credeți că sunt mai bune filmele horror clasice sau cele actuale? Și prin selectoare mă refer la filme bune Insidious, The Conjuring, The Ring, The grudge, Mama etc și nu la prostii de film horror gen The things, The cave?

Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

Intre filmele horror vechi si cele actuale, mi-e imi plac cele actuale happy. Astept cu nerabdare sa apara filmul The Nun happy

8 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Poti sa te exprimi intr-o limba pe care sa o intelegem si noi?

| 2EXA a răspuns:

Eu sunt la zi cu toate filmele horror posibile asa ca prin urmare am vazu cum sta treaba, le-am analizat super bine si raspunsul meu este prima varianta.Filmele actuale au copiat fara incetare filmele clasice, iar in momentul actual stii deja tot ce se va intampla intr-un film deoarece tot ce stiu regizorii este sa copieze in speranta ca vor da lovitura iar oamenii vor fi impresionati si toate astea insa este total gresit.Am incetat sa mai vizionez horror de cateva luni bune, aproximativ un an deoarece industria filmelor horror s-a dus total pe rapa.Nu isi da nimeni interesul sa vina cu o idee noua, mereu aceeasi idee tampita si plictisitoare cu fantome in care cadrul este filmat cu o camera VHS, mereu tipa blonda/pitipoanca moare prima iar cea inteligenta scapa, in fiecare film horror surprinzi o scena erotica care se sfarseste prin moartea celor doi si cam atat.
Nu mai sunt ce au fost.

| teo530 explică (pentru Yurisa):

Cred că ești tu extraterestră și de aia nu înțelegi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alea "vechi".
Deși mai horror decât Fifty Shades nu prea găsești.

| Yurisa a răspuns (pentru teo530):

Hei TPU nu voi care credeți că sunt mai bune filmele horror clasice sau cele actuale?
Ai inceput propozitia cu o negatie, daca nu noi, atunci cine?

Și prin selectoare mă refer la filme (...)
Ce "selectoare" femeie? In regulament scrie sa iti verifici intrebarea inainte de a o posta. Nu stau sa descifrez ce vrei sa comunici. A trebuit sa citesc de mai multe ori ca sa ma prind.
Si ca sa nu fiu off topic, nu prea exista univers infinit pentru astfel de filme. Au un tipar repetitiv iar pentru fiecare exista alte declansatoare pentru frica deci ce mi se pare mie horror, poate sa nu ti se para tie. Un film horror chiar bun aparut recent este "Hereditary"

| ACTH a răspuns (pentru Yurisa):

Saracul de el a mai pus o intrebare de genul. Nu stie sa se exprime coerent laughing.

| teo530 explică (pentru Yurisa):

Ups scuza-mă dar eram sigur că am scris bine chiar dacă nu m-am verificat. "nu" de la început nu trebuia să apară şi în loc de "selectoare" trebuia să fie "cele actuale". Am scris repede şi nu m-am corectat, ar putea fi şi vina corectorului. Sorry! Şi sunt băiat nu femeie, verifică şi tu înainte să scrii.

| teo530 explică (pentru teo530):

Scuzaţi şi categoria, acum am văzut că am pus-o greşit.