| Harasaky a întrebat:

Hei TPU... vreau sa stiu si eu daca ce am eu este o boala la cap.
Nu pot sa port o conversatie normala, nu stiu ce as putea spune, simt ca am capul gol cand vorbesc cu anumite persoane, nu am subiecte de vorba, nu stiu cum sa ma exprim, va rog ajutor.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În scris te exprimi bine, astfel în mod sigur nu ai o boală la cap așa cum te exprimi dta.
De obicei oamenii vorbesc unii cu alții ca să comunice, să trasmită ceva important unul altuia, să stabilească o relație, o conexiune. Alteori doar ca să fie politicoși.
Alții simt nevoia să spună tot ce le trece prin cap, chiar dacă pe tine nu te interesează asta.
Unii sunt mai tăcuți din fire. Așa se pare că ești și dta. Asta nu trebuie să te ingrijoreze în mod deosebit.
Arta conversației cere și ea antrenament.

10 răspunsuri:
| MrSnow a răspuns:

Nu ai probleme
Doar că nu ai lucruri în comun cu persoanele cu care vorbești, nu îți dai interesul sau ai nevoie să pui mâna să mai citești un pic să te "cultivi"
Prea mult Facebook

| StrongHeart a răspuns (pentru MrSnow):

As adauga un sfat.Incearca sa te pui in situatii in care sa socializezi, chiar daca nu iti este confortabil.
Sa fii sociabil e si el un skill si se poate invata.Succes!

| DOOOPX a răspuns:

Dar acasă cu părinții, sau cu cei mai apropiați poți vorbi ușor?

| Wordofthat999999 a răspuns:

Inseamna ca nu ai lucruri in comun cu acelea persoane. Exact in aceeasi situatie am fost si eu.

| Violleta2022 a răspuns:

Posibil probleme neurologice, declansate in urma privarii creierului de 2 hormoni vitali lui.
Cei doi hormoni sunt: serotonina si melatonina si se produc NUMAI cand DORMIN si nu numai intre orele 10 seara si 2 dimineata.
Acum, vino si spune-ne cate ore pe noapte dormi si daca la ora 10 esti deja in pat, adormit!
Pun pariu ca, ai facut foarte multe nopti albe si ai dormit ziua, ceea ce te-a adus aici de fapt, nemaiputandu-te concetra, ori sa fii capabil sa vorbesti fluent si coerent.

| darrio2007 a răspuns:

Probabil ai cunostinte de cultura generala sub medie.

| Glacius a răspuns:

Cred ca te-ar ajuta mult cateva sedinte de psihoterapie/dezvoltare personala unde poti explora situatia asta cu un psihoterapeut.

| minrest a răspuns:

Cred ca esti emotiv, si relatiile cu alti oameni te streseaza; textul postat aici imi ajunge ca sa trag concluzia ca esti articulat si ai o inteligenta normala. Socializeaza; cultiva cunostintele; cultiva micile relatii. Daca faci asta, problema se va ameliora.

| Harasaky explică (pentru DOOOPX):

N am parinti am fost crescut de bunici

| Donsavas a răspuns:

Se numeste timiditate. Scrii normal si tu ai spus ca vorbesti cu oamenii, deci nu ai nicio boala.