Nu poti vb cu mama ta? Sa fii sincera ...sa i explici ca si tu vrei asta, iti asumi responsabilitatea, prietenul tău nu pune presiune pe tine, îl iubești, esti majora, sfaturi..etc. mamele de regulă sunt mai sensibile, înțelegătoare.nu fii nervoasă, iritată dacă te cearta, pune capul in pământ și te liniștești in camera." Auzi mama putem sa vorbim ceva fara sa audă tata, chestii de fete ". Încearcă să vorbesti!
19,fac 20 însă părinții mei sunt super stricți
Dacă sta în casa lor. Ma gândesc ca au și eu dreptul la un cuvânt. Trebuie sa te pui puțin în situația ei sa ii poți da un sfat. Înțelege-o mai întâi, apoi răspunde-i.
Mergi la un eveniment constructiv, ceva ce ii incanta pe parintii tai si o sa se termine tarziu(poti dezvolta). Mergi o zi la mare... faci regie cu persoana in care au parintii tai incredere?
Una din cele 10 porunci este să nu minți.
Ținând cont că ai 19 ani, ar trebui să pui piciorul în prag și să spui adevărul!
Foarte mulți părinți exagerează foarte mult când vine vorba de copii lor, chiar dacă aceștia au peste 18 ani! Lucru acesta conduce la multe sarcini nedorite.
De aceea, spune adevărul, ia anticoncepționale, ia prezervative în geantă și mergi la prietenul tău!
Nu minți, spune adevărul!
Poate veni si cu dârlăi acasa, nu? Mă, ce gandire ai si tu. Cand se marita si pleaca la soț, atunci poate spune ca face ce vrea ea. Sau ce vrea sotul.
Ar trebui sa le spui ca esti majora si nu au dreptul sa te ingradeasca. Ar trebui sa le spui adevarul.
Mergi la un concert în alt oraș, la mare un week-end, vrei să mergi la munte pentru că ți-ai descoperit brusc o pasiune pentru drumeții etc.
Iar tu sa fii dârlăul. Nu esti in stare, stai cuminte.
Nu e nevoie de scuze. minciuni, inventii!
Comunicarea e solutia, chiar daca esti majora.
Adu prietenul acasa sa iti cunoasca familia, cu flori pentru mama. Daca este cu mult mai mare ca tine ar putea sa ai probleme, dar merita incercat.
O minciunica merge la 9 -10, ani
Un adult va gasi o cale sa comunice si va gasi o solutie.
Nu e nevoie de minciuni.