| Swetlly122 a întrebat:

Heidi TPU! Vi s-a întâmplă vreodată să fiți împreună cu cineva și să simțiți că iubiți acea persoana,ba că nu o mai iubiți? Așa este în cazul meu,simt că îmi iubesc prietenul, uneori simt că nu, chiar nu știu de ce se întâmplă asta.M-am gândit să fac pe enervanta, figuranta ca el sa se despartă de mine și eu sa cad victima.Dar nu știu sigur ce sa fac (NO HATE) happy

16 răspunsuri:
| Ihave100lei a răspuns:

Ce varsta ai? Ai putea sa incerci sa vorbesti cu el despre asta.Ar ajuta mai mult decat sa faci lucruri de genu.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cam toate fetele nesigure pe ele care nu stiu ce vor de la viata sunt asa. Asuma-ti ca esti o cazuta in cap si desparte-te frumos de el, nu trebuie sa te porti cu el ca cu un rahat cand omul poate chiar te iubeste. Nimeni nu merita asa ceva. Si pe viitor, maturizeaza-te. Cunoaste-te mai bine, afla ce vrei de la viata, nu-ti bate joc de oameni numai pentru ca esti tu nesigura pe tine.

| Plato a răspuns:

Din cauza imaturitatii, 100%.

Răspuns utilizator avertizat
| SUpremeboy a răspuns:

Poti fi bipolara

| Celestina003 a răspuns:

Da ....si înseamna ca nu iti ofera ce ai nevoie, si nu trebuie sa faci pe victima... daca mai vrei sa vorbim imi dai mesaj.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru SUpremeboy):

Habar n-ai ce vorbesti.

| WID a răspuns:

Te-as injura putin. prefer sa ma abtin, totusi.

| Adry05 a răspuns (pentru Ihave100lei):

Ce prostie o sfatuiesti, sa vorbeasca ce cu el? Auzi iubi, eu azi te iubesc da maine nu te mai iubesc? Ce naiba de disuctie sa aiba cu el pe tema asta? Numa il ameteste si mai rau pe omu ala si il face sa sufere.
Desparte-te de el ca omu nu merita pe cineva care sa nu stie daca tine la el sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu eşti destul de matură şi nu ştii ce vrei de la o relaţie. Spun-i totul şi despărţiţi-vă, că nu ve-ţi ajunge nicăieri.

| Nilsson a răspuns:

Trebuie sa te mai maturizezi in privinta relatiei, poti sa il faci sa sufere daca il tratezi cu superficialitate.
De asta e bine ca oamenii sa inceapa o relatie cand sunt mai copti la minte.

| Ineys a răspuns:

Nu ai deloc caracter daca faci asa ceva.
Daca tot vrei sa te desparti de el, ai curaj si spune-i asta frumos.

Sa te dai pe victima mi se pare un gest de joasa speta.

Gandeste-te ce intelegi tu prin iubire si apoi stabileste daca uneori il iubesti si alteori nu.

| OrdanKarris a răspuns:

Uite de asta nu ofer relatie serioasa, din cauza la o gasca ca tine si altora ca tine! Nu meritati bah, nu meritati decat sex si pa. Am o rugaminte, nu te reproduce, nu polua rasa umana cu genetica ta mediocra. Fa un bine umanitatii si exclude-te complet de pe piata relatiilor. Ala care e in relatie cu tine merita infinit mai bine decat tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai o relație cu un tip pe care îl numești prietenul.
Ca să te clarifici, ar trebui să faci diferența.
Simt că îl iubesc. Adică? Adică? Deci acum este un prieten pe care îl iubești.
Simt că nu îl mai iubesc. Adică? Adică? Acum el este un prieten pe care nu îl mai iubești.
Iubirea ta îmi amintește de un vers de Eminescu.

Sa sfintesti cu mii de lacrimi un instinct atat de van
Ce le-abate si la pasari de vreo doua ori pe an?

Așa sesizează el, maestrul că de vreo două ori pe an, chiar și păsările se îndrăgostesc. Pe urmă le trece.
Iar când trece vreun cocoș pe lângă ele, ele spun,
-Acum nu te mai iubesc.
Și cocoșul, ce să facă, le aleargă prin toată curtea.
Dar s-ar putea ca găina să facă pe figuranta.
NO HATE.