Draga noastra draga,
Intr-adevar poate aveau nevoie si ei de putin timp pentru a se obisnui cu ideea ca acum sunt casatoriti. Pesemne sunt emotionati si ei. Desi incearca sa tina situatia sub control, si sa faca sa para ca stiu ce au de facut, nici adultii nu au un manual cu instructiuni de folosire al vietii. De aia nu iau mereu cele mai bune decizii, si de aia cateodata le ia mai mult pana gasesc cea mai buna solutie.
Probail mama ta a suferit cand s-a desparit de tatal tau, si bunicii tai stiu asta, de aia s-au bucurat pentru ea ca a gasit un om care s-o faca fericita, si probabil voriau doar ca ei sa aiba niste timp sa sarbatoreasca faptul ca s-au gasit, fara sa-si faca griji pentru tine.
Insa asta nu insemna ca tu trebuie sa-ti ignori dorintele. Acum ca si-au sarbatorit luna de miere, pune-i mamei tale ca ai nevoie sa vorbiti serios, pentru ca nu esti fericita. Spune-i ca vrei sa locuiesti cu ei, si ca nu trebuie sa se ingrijoreze de a avea cine stie ce conditii, pentru ca doar simplul fapt de a fi impreuna te-ar multumi. Daca mama ta spune ca acum chiar nu se poate, explica-i ca incerci sa o intelegi, dar ca trebuie sa te inteleaga si ea, si ca ai nevoie sa faceti un plan care sa faca posibil sa fiti cat mai rapid impreuna. Poate ca va dura putin pana sa se poata asta, dar spune-i mamei tale clar ca te simti abandonata si de aia ai nevoie sa stii ca aveti un plan, ca vrei sa stii ce poti face tu ca planul sa se adevereasca, si ca tii la noul ei sot si te bucuri ca puteti toti 3 sa fiti o noua familie.
Cateodata suntem atat de ocupati cu a face planuri pentru un viitor mai bun, incat se mai intempla sa uitam sa impartasim celor dragi. Sunt convinsa ca esti in planurile mamei tale, chiar daca cu stresul planificarii nuntii poate nu a apucat sa ti le spuna si tie.
Si nu uita ca esti iubita. Mereu.
Deci parintii tai te-au trimis sa stai la bunici? Spune-le ca si tu ai nevoie de parinti,ca si alti copii, eu cred ca o familia ar trebui sa convietuiasca impreuna, nu asa cum e in cazul tau. Orice copil are nevoie de parinti, incearca sa le explicit asta, si cati ani ai?
Imi pare rau pentru situatia in care esti... cunosc sentimentul. nu stiu ce sa iti spun ai putea vb cu mama ta sa ii explici situatia, sau ai rabdare si totul o sa fie bine. nu uita sa te rogi sa fie bine. doamne doamne sigur o sa iti asculte rugaciunile si se va ivi o cale de mijloc. capu sus si fii tare :*
Incearca sa ii convingi pe parintii tai sa te ia alaturi de ei. spune-le ca ti-e dor de ei ca nu-ti place la bunici. Stiu a nu e usor dar sper ca vor fi intelegatori si daca nu reusesti sa ii convingi inseamna ca nici ei nu o duc prea bine.sSi lor le e dor de tine si ei te vor alaturi de ei dar asta e se va rezolva in curand mica voastra problema.
Si nu mai plange timpul rezolva tot
Nu cred ca te-au trimis la bunici pentru totdeauna!--- doar acum, in vacanta.
Trebuie sa fii intelegatoare --- sunt proaspat casatoriti, au nevoie sa fie singuri, numai ei doi. Este luna lor "de miere" si ar trebui sa te bucuri pentru fericirea mamei tale--- a gasit un sot pentru ea si un tata pentru tine care va avea grije de amandoua!