Chiar lear placea sa stie cu cine umblii Serios. Daca u zici ca te lasa cu baietii afara si sa ai iubit... e normal ca vor sa si vada cine e
Din ce am citit, cred ca ai niste parinti de care poti fi mandra, si nu cred ca ar avea ceva impotriva sa le prezinti prietenul tau.
Poate ca ei abia asteapta acest lucru, dar te-au lasat pe tine sa alegi momentul cand sa le faci cunostinta cu baiatul respectiv.
Daca asa stau lucrurile, nu trebuie sa-ti fie teama de reactia lor.
Dar mie imi este cam rusine sa le spun [[ Fara mistourii ]]
Eu zic ca ar spune "da"...de ce nu? Daca va mai au si sub supraveghere nu are ce sa se intample.Cred ca au destula incredere in tine, deoarece esti fata lor. Dar ai grija cum le spui! Sa fii degajata! Sa nu ti se citeasca emotia pe fata cand le spui! Succes! Sigur te vei descurca!
Faptul ca iti este jena sa le spui, e un lucru bun.Inseamna ca ai bun simt, si nu te comporti ca alte fete, care fara nici o rusine, vin cu baieti acasa si isi fac de cap. Dar va trebui sa treci de aceasta bariera, pentru ca in felul acesta le vei demonstra parintilor ca-ti asumi si mai mult responsabilitatile in viata, iar ei vor fi chiar mandri de tine.
Ba mai mult, din momentul in care iti prezinti prietenul parintilor, si el se va comporta ca atare, adica o sa aiba si el partea lui de responsabilitate.
In felul asta veti dovedi ca incepeti sa va maturizati.
Inca ceva, din acest moment este de preferat sa incepi si o relatie de prietenie cu mama ta.Vei avea nevoie!
Curaj!
Cred si eu, sa te duci la taikto ..stii tati... el e da e ciudat. Dar lor le va placea
Multumesc :*. O sa ma gandesc avand in vedere si varsta mea nu tocmai matura. Poate o sa mai las sa treaca cativa ani si atunci o sa imi fac curaj, doar ca mama si tata sunt cei mai buni prietenii. Mama este putin mai dura dar tata este extraordinar. Ma lasa sa fac tot ce vreau eu numai sa fiu fericita, dar si mama este cea mai buna prietena. Dar mie tot mi-e jena. Va multumesc frumos :*.