| qqToxicSmile a întrebat:

Heii.
Sa incep...
Tatal meu vrea sa-si cumpere un IPhone5, dar il vreau eu pentru ca e dragut.Dar imi spune ca nu vrea sa mi-l da mie.
Ce pot face? L-am rugat. Ce pot face sa-i demonstrez ca-l merit?
FUNDA.

5 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

La cati ani ai nu ti-as da telefon. pune mana pe carte, nu vii cu intrebi de telefoane, menstruatie si sani!

| LTAA a răspuns:

Degeaba vrei sa il convingi, daca scrie clar "VREA sa cumpere", vrea sa il cumpere, pentru a-l folosi inanumite scopuri. In niciun caz jocurile, pentru care tu il vrei. Oricum este un telefon destul de slab. Ai telefon cu butoane sau ce?

| pastru009 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate tatal tau nu vrea sa ti-l dea, deoarece ii place telefonul pe care il are?
IPhone 5 este un telefon foarte bun(dupa parerea mea) si astfel este al lui, fiindca ai spus "vrea sa-si cumpere" deci pentru el nu pentru tine. Nu mai fi o persoana egoista. Gandeste-te ca si tatal tau are si el meritele lui(mai mari ca ale tale).
Esti inca mic/mica, asa ca nu te grabi cu telefoanele. O sa apara altele si mai bune si alege-l pe cel mai bun. Lasa IPhone-ul 5 tatalui tau si tu cauta pe internet un telefon mai bun.
Fii mai smecher/a decat parintii.

| qqToxicSmile explică (pentru pastru009):

Il da seful lui, nu si-l ia neaparat pentru el.

| pastru009 a răspuns (pentru qqToxicSmile):

Crede-ma ca si mie mi-ar placea sa ii zic tatalui meu sa imi dea Iphone-ul sau 5 daca as fi in cazul tau. Dar daca el vrea sa isi pastreze telefonul Iphone 5 lasa-l, fiindca este dreptul lui castigat. Si mai presus de toate daca i-l da si seful lui, inseamna ca il merita cu desavarsire prin munca depusa la serviciu.