Te-ai gandit ca poate tatal tau nu vrea sa ti-l dea, deoarece ii place telefonul pe care il are?
IPhone 5 este un telefon foarte bun(dupa parerea mea) si astfel este al lui, fiindca ai spus "vrea sa-si cumpere" deci pentru el nu pentru tine. Nu mai fi o persoana egoista. Gandeste-te ca si tatal tau are si el meritele lui(mai mari ca ale tale).
Esti inca mic/mica, asa ca nu te grabi cu telefoanele. O sa apara altele si mai bune si alege-l pe cel mai bun. Lasa IPhone-ul 5 tatalui tau si tu cauta pe internet un telefon mai bun.
Fii mai smecher/a decat parintii.
Degeaba vrei sa il convingi, daca scrie clar "VREA sa cumpere", vrea sa il cumpere, pentru a-l folosi inanumite scopuri. In niciun caz jocurile, pentru care tu il vrei. Oricum este un telefon destul de slab. Ai telefon cu butoane sau ce?
La cati ani ai nu ti-as da telefon. pune mana pe carte, nu vii cu intrebi de telefoane, menstruatie si sani!
Crede-ma ca si mie mi-ar placea sa ii zic tatalui meu sa imi dea Iphone-ul sau 5 daca as fi in cazul tau. Dar daca el vrea sa isi pastreze telefonul Iphone 5 lasa-l, fiindca este dreptul lui castigat. Si mai presus de toate daca i-l da si seful lui, inseamna ca il merita cu desavarsire prin munca depusa la serviciu.