Și pe mine, din clasa a 2-a până într-a 10. mă lua depresia asta, Mă lua rău de tot.
Dar într-a 11-a, ultima pe vremea mea, am tras tare. Învățam de la 6 la 7.30 dimineața. După asta mergeam la școală.
Daca te ia depresia din septembrie, ce faci tu prin mai si iunie? Sa mai aștepte cateva luni
Uite...gandeste te asa:Tot o sa faci la un moment dat temele,si tot o sa înveți tu pentru bac,teste,ascultați, etc.
Nu te forța acum, ia impusă o pauză, dormi bine, si apuca te maine dimineata de invatat cu forte proaspete
Si maine trage de tine; ca nu mori daca greșești, Si Nu ai nimic de pierdut
Daca ar durea "lenea" ar fi mai bine.Toți leneșii și-ar dori vindecarea.
Mergi de urgenta la medicul psihiatru si spune problema cat mai repede, nu sta ca se poate agrava, si el decide ce este de facut, alt sfat mai bun nu cred ca exista.
Vai cum nu te pricepi in domeniu dar vorbesti. Facem niste teste cu depresogene sa vezi cum e? Adica ce provoaca depresie temporar ce se folosesc in lab, ai tupeul? Nu ai. Cu martori si pariu mare ca te face praf o depresie, si da, da lene, este adevarat, indiferenta, lipsa de motivatie, tonus jos, chef de mai nimic.
Îți faci prea multe griji, sfatul meu e sa înveți când ai dispoziție iar când nu o faci sa nu te mai simți vinovata