Dar ce are?
Si eu am o rochie lunga pana la genunchi.
Nu-i nici o problem, in plus daca mama iti psune ca iti sta bine asa, credeo!
Doar nu iti zice degeaba!
Si pana la genunchi e asa lunga? eu ma gandeam ca iti da pe jos
daca iti sta bine cu ea asa dc sa o mai scurtezi?
Pentru mine ii lunga :p. Eu nu-s obisnuita . Si daca le vezi pe astea de la mine din scoala cu dinalea scurte si eu cu aia lunga.. o sa ma simt aiurea
Pai acum las-o cum e daca asa ai cumparato dar cand mai cumperi sa iti iei care iti place... sau totusi ai putea sa o scurtezi dar nu stiu ce va zice mama ta Succes! sper sa te distrezi maine la Banchet sau petrecere la ce mergi
Pai nu am cumparat-o :*, am primit-o si de aia zic.
... nu stiu ce sa zic daca chiar vrei si tu te simti mai bine cu ea mai scurta! scurteazo cat mai ai timp
Ai putea sa o prinzi pe interior daca te pricepi frumos cu niste ace de gamalie sau niste ace cu siguranta pentru siguranta ta sau nu stiu. alta alternativa nu ai... daca nu las-o asa asta e. mergi asa si gata. daca nu spune-i mamei tale ca nu poti sa mergi in rochia aia ca prietenele tale nu mai merg in rochii... sau merg da nu se potriveste culoarea si alege o alta rochie care probabil o ai sau probabil iti place. minte si tu ceva. daca ai o rochie care iti place mai mult si e de culoare albastra spune-i ca fetele merg pe culoarea albastra si nu poti fii diferita o sa te inteleaga succes la bal. numai bine!
Pai ce sa fac s-o scurtez eu sau sa ma mai rog de mama ?