Si pana la genunchi e asa lunga? eu ma gandeam ca iti da pe jos
daca iti sta bine cu ea asa dc sa o mai scurtezi?
Pentru mine ii lunga :p. Eu nu-s obisnuita . Si daca le vezi pe astea de la mine din scoala cu dinalea scurte si eu cu aia lunga.. o sa ma simt aiurea
Pai acum las-o cum e daca asa ai cumparato dar cand mai cumperi sa iti iei care iti place... sau totusi ai putea sa o scurtezi dar nu stiu ce va zice mama ta Succes! sper sa te distrezi maine la Banchet sau petrecere la ce mergi
... nu stiu ce sa zic daca chiar vrei si tu te simti mai bine cu ea mai scurta! scurteazo cat mai ai timp
Ai putea sa o prinzi pe interior daca te pricepi frumos cu niste ace de gamalie sau niste ace cu siguranta pentru siguranta ta sau nu stiu. alta alternativa nu ai... daca nu las-o asa asta e. mergi asa si gata. daca nu spune-i mamei tale ca nu poti sa mergi in rochia aia ca prietenele tale nu mai merg in rochii... sau merg da nu se potriveste culoarea si alege o alta rochie care probabil o ai sau probabil iti place. minte si tu ceva. daca ai o rochie care iti place mai mult si e de culoare albastra spune-i ca fetele merg pe culoarea albastra si nu poti fii diferita o sa te inteleaga succes la bal. numai bine!
Dar ce are?
Si eu am o rochie lunga pana la genunchi.
Nu-i nici o problem, in plus daca mama iti psune ca iti sta bine asa, credeo!
Doar nu iti zice degeaba!