| Cineva54 a întrebat:

Heii TPU :* Cum sa ii spun unui baiat ca il plac? :-s
Fundaa puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Porti o discutie cu el si apoi treci la treabawinking.
Ii spui ca il placi, dar nu asa sec, trebuie sa te uiti in ochii lui si sa ii spui ce inseamna el pentru tine si de ce in placi.
Trebuie sa ai tupeu, pentru ca daca nu ii vei spune el nu va sti si asa vei pierde o ocazie buna de a fi cu un baiat pe care il placi.
Bafta! big grin

| Marketa a răspuns (pentru ϟkatεVaηϟ):

Ma bucur ca ai pus intrebarea asta!

10 răspunsuri:
| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Te plac. gata

| MirelaC a răspuns:

Nu ii spui rolling eyes
geez, cum sa te duci la el? : hei stiihappyhappy imi place de tinebatting eyelashes
daca el nu iti zice nimic, sau rade sau iti spune ca nu ii placi?smug
ionut are dreptate.

Răspuns utilizator avertizat
| Sandra2571 a răspuns:

Pai,sa iti spun eu o metoda clasica, ii spui asa:buna, eu plac un baiat doar ca sunt mai rusinoasa, pot sa exersez cu tine? si el iti spune ca da apoi ii spui:Te plac! El:si eu!, acum fugi si spune-i! Tu:I-am spus deja! functioneaza garantat 100%!

| yubaretzul a răspuns:

II dai 3 pumni in gura il invartzi de 3 ori ii spui ca ii palci si duap il saruti!laughing

| DarkBlood32 a răspuns (pentru yubaretzul):

Iti dai seama daca ii da 3 pumni in gura ii umple gura de sange, si dupa aceia sa-l pupe? laughing penibil rolling on the floor misto raspuns. thumbs up

| Ionutk112 a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui, zambestei mereu atunci cand il vezi si intra in vorba cu el, o sa isi dea seama singur

| iuliafrmushika a răspuns:

Simplu! Eu ii fac ochii dulci, cand il vad ii fac cu mana, si si-a dat seama ca sunt moarta dupa el

| Marketa a răspuns:

Pai si mie mi-a placut de un baiat.de mine i-a spus verisoara mea ca m-am certat cu ea. faceti si voi ca mine.si va spun ca merge