Porti o discutie cu el si apoi treci la treaba.
Ii spui ca il placi, dar nu asa sec, trebuie sa te uiti in ochii lui si sa ii spui ce inseamna el pentru tine si de ce in placi.
Trebuie sa ai tupeu, pentru ca daca nu ii vei spune el nu va sti si asa vei pierde o ocazie buna de a fi cu un baiat pe care il placi.
Bafta!
Nu trebuie sa ii spui, zambestei mereu atunci cand il vezi si intra in vorba cu el, o sa isi dea seama singur
Nu ii spui
geez, cum sa te duci la el? : hei stii imi place de tine
daca el nu iti zice nimic, sau rade sau iti spune ca nu ii placi?
ionut are dreptate.
Pai,sa iti spun eu o metoda clasica, ii spui asa:buna, eu plac un baiat doar ca sunt mai rusinoasa, pot sa exersez cu tine? si el iti spune ca da apoi ii spui:Te plac! El:si eu!, acum fugi si spune-i! Tu:I-am spus deja! functioneaza garantat 100%!
II dai 3 pumni in gura il invartzi de 3 ori ii spui ca ii palci si duap il saruti!
Iti dai seama daca ii da 3 pumni in gura ii umple gura de sange, si dupa aceia sa-l pupe? penibil misto raspuns.
Pai si mie mi-a placut de un baiat.de mine i-a spus verisoara mea ca m-am certat cu ea. faceti si voi ca mine.si va spun ca merge
Simplu! Eu ii fac ochii dulci, cand il vad ii fac cu mana, si si-a dat seama ca sunt moarta dupa el
anonim_4396 întreabă:
PrintesaTaMicutule întreabă: