Stiu dar daca el no sa ma asculte e f. suparat din cauza acelui baiat.
Pentru ca la amenitat. Si astea nu mai din vina meaa offf... nu stiu ce sa fac :'(
Dă-i link-ul către pagina asta și poate își va da jos vălul de pe ochi!
Mdah... of. asa o sa fac dar mai astept niste sfaturii!
Nu mai suport i-am trimis un mesaj nici nu se uita la el... m-a scos din lista de prieteni dupa facebook. nu stiu cu ce i-am gresit. cererea de prietenie nu mi-a accepta. Ce sa fac?
In primul rand invata sa scrii corect gramatical fara suparare, iar in al doilea rand ce intelegi tu prin"as vrea sa stau cu el" poate sa fii impreuna cu el ca iubiti ca de stat poti sta pe o banca, pe scaun, in picioare, la masa etc.
Nu trebuie sa mai vorbesti deloc cu acel baiat care te tot agaseaza, incearca sa vorbesti cu prietenul tau sa iti ceri scuze si cu siguranta nu va mai fi suparat. Explica i ca tot ce simti pentru el e adevarat si ca nu ai putea sa il inseli, sa ii faci vreun rau vreodata
Nu inteleg care ar fi vina ta ca un tembel se ia de tine si-ti ameninta prietenul.Cred ca ar fi problema intre ei doi.Vezi,asa se intampla cu,, cocoseii,, care vor iubita, dar nu isi pot apara,, cucerirea,,. Lasa-l sa mai creasca.
Nu ai pe cine să rogi să vorbească cu el? O prietenă comună sau cineva? Sau mergi astăzi până la el acasă.
I-ai cam facut rau asa se vede. Lasa-l cateva zile, un weekend sa ii treaca asa singurel si te duci la el spasita si ii ceri scuze. Daca te-a iubit in tot timpul asta iti va mai da o sansa.
Cat despre celalalt care face hartuire o sa si-o ia intr-o zi de la atata atitudine gresita.
Bai 1. eu am fost impreuna cu el asa cum zici. tu, si in al 2. rand. invata-ma tu sa scriu daca eu nu stiu. Perfecule,, si in al 3. rand eu cred ca stiu mai multe ca tine. pe mine viata ma maturizat.
Ba da prietena mea, ia trimis un mesaj.Acum nu stiu daca l-a vazut sau nu astept. Incerc sa nu mai vorbesc de el chiar daca imi e greu.
App. ai Skype sau Messenger?
Am mess dar nu am mai intrat de vreo 2 luni...