| Teiubesccatdoi a întrebat:

Heii TPU!
M-am certat cu prietenul meu. de fapt nu ne-am certat... EL s-a suparat unui baiat ii place de mine si prietenul meu crede ca si eu as vrea sa stau cu el dar eu pe acel baiat nici sa nul vad.
Noi ne-am certat de atatea ori, dar nu a trecut nici o zi si ne-am inpacat ..Imi place sal tachinez. dar il crede a fac misto. In fine.
Eu il iubesc mai mult ca orice dar nu stiu cum sa-i arat asta.
Spuneti-mi cum ar trebui sa ma port?
Acel baiat a zis ca il bate,, si eu m-am luat de acel baiat sal lase in pace. dar el nu stie.
Azi baiatul acela ( pe care nul suport ) mi-a zis sa-i dau o sansa. i-am zis ca nici sa nu se gandeasca pentru ca eu il iubesc pe prietenul meu foarte mult. iar el a zis ca o so incurce. Ma intelegeam destul de bine cu acel baiat dar acum nici nu mai vreau sa aud de el si de numele lui
Aseara am plans mult pentru ca prietenul meu nu mai vrea sa vorbeasca cu mine of. e greu nu stiu ce sa fac spuneti-mi voi va rog, va inplor.cum sa ma impac cu el? as vrea sa-i spun ceea ce simt dar mi-e frica de raspunsul lui..nustiu. stiu ca si el ma iubeste. El cu mine a avut cea mai lunga relatie.
P.s fara comentari rautacioase nustiti ce e in sufletul meu.
Fundaa

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ceea ce simți.
Noi nu te putem ajuta cu nimic, doar tu poți face asta.

| Teiubesccatdoi explică (pentru anonim_4396):

Stiu dar daca el no sa ma asculte e f. suparat din cauza acelui baiat.
Pentru ca la amenitat. Si astea nu mai din vina meaa offf... nu stiu ce sa fac :'(

| KaterinaРомановский a răspuns:

Dă-i link-ul către pagina asta și poate își va da jos vălul de pe ochi!

| Teiubesccatdoi explică (pentru KaterinaРомановский):

Mdah... of. asa o sa fac dar mai astept niste sfaturii!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Discuta cu el si spune-i care e atitudinea celuilalt.

Nu mai suport i-am trimis un mesaj nici nu se uita la el... m-a scos din lista de prieteni dupa facebook. nu stiu cu ce i-am gresit. cererea de prietenie nu mi-a accepta. Ce sa fac?

| Teiubesccatdoi explică (pentru Danut_Popa_1961):

Nu ma ascultaa

| SarcasmBoy a răspuns:

In primul rand invata sa scrii corect gramatical fara suparare, iar in al doilea rand ce intelegi tu prin"as vrea sa stau cu el" poate sa fii impreuna cu el ca iubiti ca de stat poti sta pe o banca, pe scaun, in picioare, la masa etc.

| plasticsmile a răspuns:

Nu trebuie sa mai vorbesti deloc cu acel baiat care te tot agaseaza, incearca sa vorbesti cu prietenul tau sa iti ceri scuze si cu siguranta nu va mai fi suparat. Explica i ca tot ce simti pentru el e adevarat si ca nu ai putea sa il inseli, sa ii faci vreun rau vreodata

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu inteleg care ar fi vina ta ca un tembel se ia de tine si-ti ameninta prietenul.Cred ca ar fi problema intre ei doi.Vezi,asa se intampla cu,, cocoseii,, care vor iubita, dar nu isi pot apara,, cucerirea,,. Lasa-l sa mai creasca.

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru Teiubesccatdoi):

Nu ai pe cine să rogi să vorbească cu el? O prietenă comună sau cineva? Sau mergi astăzi până la el acasă.

| grab a răspuns:

I-ai cam facut rau asa se vede. Lasa-l cateva zile, un weekend sa ii treaca asa singurel si te duci la el spasita si ii ceri scuze. Daca te-a iubit in tot timpul asta iti va mai da o sansa.
Cat despre celalalt care face hartuire o sa si-o ia intr-o zi de la atata atitudine gresita.

| Teiubesccatdoi explică (pentru SarcasmBoy):

Bai 1. eu am fost impreuna cu el asa cum zici. tu, si in al 2. rand. invata-ma tu sa scriu daca eu nu stiu. Perfecule,, si in al 3. rand eu cred ca stiu mai multe ca tine. pe mine viata ma maturizat.

Ba da prietena mea, ia trimis un mesaj.Acum nu stiu daca l-a vazut sau nu astept. Incerc sa nu mai vorbesc de el chiar daca imi e greu.
App. ai Skype sau Messenger?

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru Teiubesccatdoi):

Am mess dar nu am mai intrat de vreo 2 luni...