| Manica_Razvan_1997 a întrebat:

Heii va salut.
Am și eu o problemă cu iubita mea ea a avut o relație de un an cu un băiat acum un an deci de atunci sunt 2 ani de 1 an de când sa despărțit de el tot suferă după el. Acum 2 săptămâni neam văzut am vb am ieșit etc părea totul super frumos dar pana când mi-a zis ca nu mai poate vb cu mine și ca se gândește la el îl iubește. Problema e ca acum și eu o iubesc și nu deacum mai de mult dar faptul ca am ieșit cu ea și am stat împreună ma făcut sa o iubesc foarte mult. Ce pot sa fac? Îmi spune ca și pentru mine simte ceva și ca nu poate sa aleagă ce înseamnă asta? Cine ma poate ajuta cine a trecut prin asa ceva? Va rog lăsați-mi mesaji.

13 răspunsuri:
| Alll3x a răspuns:

Salut. iti spun direct.
Daca o sal aleaga pe el tu o sa fi doar o cale de intoarcere
Dar daca vrei sa simta sentimente mai adanci pentru tine incearca si tu sa o faci fericita sa te dai pe langa ea happy
Succes

Bula
| Bula a răspuns:

La o femeie, "primul" ramane "PRIMUL", pentru tot restul vietii.
Doar ea va decide in privinta cu cine sa ramane pana la urma.

| D3I3 a răspuns:

Deci trebuie să aleagă.
Întotdeauna dacă iubești doua femei sau iubești doi bărbați, alege persoana a doua. Dacă o iubeai suficient pe prima, nu te indrăgosteai de a doua.

| Alexul99 a răspuns:

Jalnic, esti doar umarul pe care plange dupa ala =)
Las-o sa se duca dupa ala, daca o tii langa tine nu are nici un rost, doar te foloseste si o sa fie si mai naspa cand o sa o vezi cu ala dupa ea, nu ii da ocazia sa te insele pe fata sau sa iti dea papucii intr-un mod nasol.
Exista milioane de fete/femei pe lumea asta si de fiecare data cand te desparti de una gandeste-te ca exista alta mult mai buna decat fosta, la mine asa a fost mereu, de fiecare data am gasit o persoana mult mai buna decat cea dinaintea ei.
Mult succes si fii barbat, nu o lasa sa-si bata *^%$ de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Manica_Razvan_1997 explică (pentru ObiectivulAnonim66):

Da dar ea îmi spune mereu ca el o face sa se simtă nu stiu cum și ca o atrage indiferenta lui și nu înțeleg ei au terminat relația acum un an. Mia spus ca și pentru mine simte ceva și eu i-am zis ca sa încerce iar cu el și a zis ca nu vrea sa ma încerce cu nimeni dar nici cu mine nu vrea sa fie :'(

| Manica_Razvan_1997 explică (pentru Alll3x):

Încerc dacă ma duc și o aștept la SC și ma vede se pierde ma ia în brate și ma săruta dar dacă ajunge acasă se schimba totul. Îmi spune xmca și pentru mine simte ceva și eu i-am zis sa mai încerce cu el și a zis ca nu vrea sa ma încerce cu nimeni

| Manica_Razvan_1997 explică:

Îmi spune ca vrea sa fim prieteni ca să poată tine la mine sa se poată îndrăgosti de mine dar cum putem fi prieteni dacă eu o iubesc? Ce pot face? :'(

| Alexandra_Diana_1997_Og7R a răspuns:

Sfatul meu ii sa ii acorzi putin timp, ea este acum nedumerita in privinta sentimentelor, nu stie pe cine iubeste. Eu ca fata iti sugerez sa ii dai putin timp totusi o relatie de doi ani ii ceva, sunt fata si stiu. Uite un alt sfat pune-te in locul ei tu nu ti-ai dori putin timp sa te gandesti?

| Adry05 a răspuns:

S-o lasi, e clar ca nu va trece peste si doar te amageste si pe tine

Răspuns utilizator avertizat
| Manica_Razvan_1997 explică (pentru Alexandra_Diana_1997_Og7R):

Ba da dar acum o luna am vb am ieșit am stat împreună etc. Problema e ca nu înțeleg dacă știa ca nu vrea și ca se întoarce la el dc ma lăsat sa ma îndrăgostesc de ea? :'( ma făcut sa o iubesc și acum... :'(