| coco1molly a întrebat:

Heii, vreau si o idee de cadou pentru o prietena mai apropriata. Ea mereu la categoria cadouri a fost mai "pompoasa" si acum ar veni si randul meu sa ii fac un cadou, luna viitoare fiind ziua ei. Problema mare e ca ea are un regim fara dulce, sarat, alcool si altele si sa ii iau ceva de imbracat nu ar fii suficient. Ma gandeam la ceva facut handmade sau poate ma ajutati cu niste ideii. Pupcii

Răspuns Câştigător
| KillerMZ a răspuns:

Poti sa ii iei o pereche de cercei sau o bratara, o perna in forma de inimioara cu un text pe ea de ex.:
"Esti cea mai buna prietena de pe lume"
"Nu voi renunta la tine niciodata",
"Prietenia din inima mea pentru tine va fi mereu vesnica"....Sau poti sa ii faci tu un cadou, atunci ar avea o semnificatie si mai mare pentru ea.
Mult noroc!

8 răspunsuri:
| CozmiNU a răspuns:

Heii uite aici cadouri:
http://www.fungift.ro/......d-0-c.html

Sper ca te-am ajutat

| TanteMarianne a răspuns:

Ehhhh,du-te si tu la un magazin de cadouri si o sa gasesti tu ceva acolo.
iti dau un sfat asculati inima, atunci cand ii dai cadoul, si eu zic sa fie ceva special si neobisnuit...

| coco1molly explică (pentru KillerMZ):

Multumesc de idei, dar a fost si o perioada mai proasta in care ne-am cam urat si abia acum ne intelegem mai bine, deci "esti cea mai buna prietena depe lume" nu ar merge, iar cercei i-am luat deja 2 perechi si o bratara, dar multumesc de sfat

| coco1molly explică (pentru CozmiNU):

Multumesc o sa ma uit

| Raskolnikow a răspuns:

Ceva croit de mana incearca un anticariat cu ceva vintage ce apreciaza ea mai mult, sau fa-i tu insati o bucurie daca stii si poti sa ii faci ceva care sigur o sa aprecieze happy

| poisonedheart a răspuns:

Încearcă să îi iei ceva drăguț, simbolic. Un colier, o cutie de bijuterii, o carte, un album cu muzica preferată. Scrie-i și o scrisoare. Lucrurile de genul sunt foarte prețioase.

| Roxanaaaaaaa a răspuns:

Poti adauga o cana cu "cea mai draga prietena", un lantic cu "forever friends" sau altceva simbolistic ar fi o rama in care sa pui o poza cu voi 2.

| KillerMZ a răspuns (pentru coco1molly):

Poti sa te duci la o cofetarie si sa ii iei o prajitura dietetica cu ceva scris special pe ea, ceva din inima ta.