| Swetlly122 a întrebat:

Heiii TPU! Am zis ceva la nervi"nu știu de ce mă mai chinui sa te împac" și acel băiat s-a supărat cred și azi nu a dat niciun semn, dar nici eu. Eu ce sa fac?

17 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Trimite-i mesaj si intreaba-l daca mai e suparatwinking

| RAY a răspuns:

Si eu ce am spus chesti copilaresti, du-te si dai laptic sa-i treaca supararea

| mgtow a răspuns:

L.ai pierdut suporti consecintele

| inflicted a răspuns:

Lasa-l in pace. Definitiv.

| Anonimul222322 a răspuns:

Du-te la el acasă cu o cola rece

| Emiliiia a răspuns:

Fata, daca el nu iti da nici un semn, e suparat. Insa daca tine mai mult la supărarea lui decat la tine inseamna ca nu te merita. Ai nevoie de cineva caruia sa i pese de tine, care sa te inteleaga si te iubeste. Daca tu crezi ca el merita ca tot tu sa te intorci la el, atunci fa-o. Insa sa stii ca cu timpul o sa ai mai multe relatii si o sa înveți din toate. Intr o zi o sa ai un iubit matur cu care iti vei rezolva problemele vorbind, nu ignorandu-va.
Gandeste-te bine daca il mai vrei pe acel baiat in viata ta sau nu. Sunt atat de multi in lumea asta, si cu siguranta mult mai buni

| christine99 a răspuns:

Acum fara gluma du-te si te trateaza la cap.

| împreunăfacembine a răspuns:

Salut,

Sa-l intrebi ce are si sa se invete si el sa nu se mai supere din orice prostie ca e plina lumea de frustrati, sincer.

Zi faina!

Răspuns utilizator avertizat
| llleo a răspuns:

O fi mai supărăcios. Sunteți doi irascibili. Nu merge așa. Trebuie să mai lăsați de la voi în caz că sunteți orgolioși.

| Swetlly122 explică:

Va mulțumesc tuturor pentru răspunsurile date, dar Intr un final m-a întrebat ce fac după multe ore doar pentru că i s-a făcut dor de mine

| qwertpro a răspuns:

Salut,nu e nimic atat de grav, cu totii mai spunem unele chestii din nervi, si apoi regretam ca am facut-o, se mai intampla la toti asa cazuri.Important e ca pe viitor sa te poti controla mai bine ca sa nu se mai repete asemenea cazuri.Tot ce poti face acum e sa vorbesti cu acel baiat si sa iti ceri scuze de la el si sa-i explici situatia, sa recunosti ca ai comis o greseala ca el sa inteleaga ca tie chiar iti pare rau, de altfel s-ar putea ca el niciodata sa nu inteleaga aceste vorbe spuse de tine si sa prinda astfel o ura pe tine daca nu vei rezolva problema pana la capat.Sunt sigur ca te va intelege, si ai mai multa grija pe viitor.

| Dalmore a răspuns (pentru Swetlly122):

Nu îl meriți, sper să-ți dea un șut în fund, să zbori direct la Obregia.

| sofisis a răspuns:

laughing)))))) scuza ma dar...esti cam fraierica.Zic asta pentru ca ai impresia ca d aia nu mai vorbeste el cu tine si pentru ca doar atat ai putut sa scoti din tine la nervi.
Ce sa faci? Sa l lasi in pace. Daca el prefera sa nu mai vorbeasca cu tine, doar nu o sa stai sa te rogi de el.

| christine99 a răspuns (pentru sofisis):

Tu chiar crezi ca ea vorbeste serios? laughing

| christine99 a răspuns:

Pentru Nimportequi: du-te la stana.

| sofisis a răspuns (pentru christine99):

N-ar fi nici prima, nici ultima cu minte ceva mai neteda. Deci da, e posibil sa vorbeasca serios.