Cand eram mici am mai dormit de multe ori, dar de cand suntem adolescenti o singura data, intr-o tabara. Poate ea s-a departat de mine de cand am plecat cu facultatea, dar eu i-am propus asta tocmai pentru ca imi era dor sa avem momnte mai apropiate. Cand eram in acelasi oras petreceam foarte mult timp impreuna si tocmai de aceea nu prea mai simteam nevoia.
Eu zic ca i-am spus-o foarte relaxat, ca si cum i-as fi spus sa mancam o inghetata, nu stiu ce am facut atat de gresit.
Dar bun, sa zicem nu nu ar fi vrut...dar pe mine ma deranjeaza felul agresiv in care a reactionat, putea sa-mi spuna un "nu" altfel, nu sa ma faca sa par un obsedat sexual, cand eu doar voiam ceva dragut si placut inainte de culcare.
Nu dorm cu orice fata, dorm cu prietena mea cea mai buna. De ce sa se ajunga cand noi nu ne simtti atrasi sexual unul fata de celalalt, nu avem acea chimie? De-aia suntem doar prieteni!
Nu am pretins sa-mi accepte totul, dar nici sa reactioneze asa! Putea sa ma refuze mai frumos. M-au deranjat insinuarile ei.
Si de ce te-a refuzat? Gandeste cumva ca mine si ca ceilalti care ti-au raspuns aici?
Da, cu iubita mea nu cu orice fata. Dupa o anumita varsta e chestia asta. Imi amintesc cand eram mic dormeam mult pe la verisoara mea, sa zicem intre 8-13 ani. La 14 ani dormeam in camere diferite. Nu am dat mare importanta dar asa sunt lucrurile.
Am mai baut cu ea de multe ori, cu masura si nu a scapat nimic de sub control. Nu e ca si cum sunt alt om dupa un amarat de pahar de vin.
Tocmai, nu vad de ce aplica relatiei noastre anumite conceptii sociale. Cine stabileste cat de inocent e sau nu? Doar noi. Eu zic ca atat timp cat te simti foarte bine cu cineva si te cunsti de mult timp, nu mai gandesti in termeni ce ar trebui si ce nu ar trebui, ce se intampla de la o anumita vasrta, etc.
Mi-a adus aminte (pentru nu stiu ce motiv ) intrebarea asta de aia cu prietenul tau bosunflat.
Sunt totusi curios de ceva. I-ai spus ca nu esti atras de ea si ar exista sex? Daca da, dupa sau inainte sa se supere? Ma intreb daca nu cumva ala e motivul . Toate fetele in ziua de azi se simt "jignite" ca baietii vor sa faca sex cu ele, dar se simt de 10x mai jignite daca nu vor sa faca asa ceva. Poate asta a fost si la ea. Foarte posibil sa gresesc, evident.
Gata, am aflat raspunsul.
Fata e suparata pe tine, fiindca - chiar dupa atatia ani de dormit impreuna - nu i-ai facut nimic, apoi s-a simtit parasita cand ai plecat.
Acum nu mai vrea sa repete cu tine "experienta" fara obiect...
Mi s-a mai intamplat cand am mers la munte sau la mare cu grupul de prieteni, sa impart patul cu un baiat, in mare parte pentru ca eram un numar impar de fete si un numar impar de baieti si restul erau cupluri. Deci din nevoie, s-a mai intamplat si fara sa se ajunga la sex. Dar banuiesc ca la mine era o situatie oarecum necesara. Am fost si eu tanara si naiba si a fost o perioada in care am crezut ca baietii chiar te cheama la ei pentru o vorba. Insa, experienta m-a invatat ca aproape niciodata nu am fost invitata la un tip doar sa bem vin, sa vedem un film, sa discutam si sa dormim ca fratii. Baietii aveau intotdeauna altceva in cap decat aveam eu. Cel putin la inceput. Fetele stiu la ce se asteapta baietii cand sunt invitate la ei acasa si nu societatea le baga ideea asta in cap, nu se nasc cu conceptia asta, ci de regula ajung sa o vada cu ochii proprii.
Totusi, daca sa zicem ca as fi avut un prieten foarte bun, cu care obisnuiam sa impart patul cand aveam zece ani, dar de cand am inceput sa am treisprezece, paisprezece ani sa nu, si pe deasupra sa am o relatie cu el care s-a racit momentan, da, as spune ca mi s-ar parea o propunere indecenta. Poate ca a reactionat exagerat, dar si intrebarea ta a fost deplasata. Nu poti sa stii niciodata ce este in mintea unei alte persoane. Oricat de inocenta a fost propunerea in mintea ta, tu nu vei putea sa ii demonstrezi ei niciodata chestia asta, iar ea nu ar putea fi niciodata sigura de faptul ca propunerea ta a fost pur inocenta. Insa, dupa cum spuneam mai sus, de regula cand inviti pe cineva de sexul opus (numai daca nu este fratele sau sora ta) sa doarma la tine, in ziua de azi, nu este vorba de numai de un film si de un vin.
In concluzie, nu pot sa o condam ca a interpretat invitatia ta gresit. Orice alta fata ar fi inteles aproape la fel mesajul tau. Nu ii inteleg complet reactia exagerata, insa poate ca s-a simtit atat de oripilata, tocmai din cauza ca ea tine la tine ca la un frate si ideea ca tu ai putea sa o vezi altfel a dezgustat-o, mai ales ca dupa cum spuneam mai sus, chiar daca tu spui ca tu nu aveai nimic in minte cand ai chemat-o, ea nu va putea niciodata fi 100% convinsa ca tu nu te gandeai la sex intreband-o chestia asta.
Nu mi s-a intamplat niciodata sa dorm cu un prieten de sex opus si nu cred ca asi fii acceptat oricum.
Voi doi ati crescut si trebuie sa intelegi ca ea se simte jenata si poate evita sa intre in gura satului daca doarme cu tine, satul nu stie daca aveti sex dar, pot trage concluzii daca o vad intrand seara la tine si iesind dimineata.
Nu mi se pare nimic deplasat in reactia ei, isi apara onoarea, care stii tu, la sat este inca de mare pret, atat pentru ea cat pentru parintii ei, mandrii ca au crescut o copila cuminte si fecioara pana la maritis.
Aoleo, scuze, dar aberezi.Cine are nevoie de masina timpului cand oamenii inca mai au pareri ca ale tale?
Cine a zis ceva de sat?
Iar pentru mine intotdeauna va prima prietenia mea pentru un om, nothing else matters. Ce cred niste prosti despre ce ar trebui sau nu sa facem este egal cu 0.
Eu cu sor-mea nu ma culc in acelasi pat, daramite sa si tragem la masea inainte Din simplu fapt ca ea e fata si eu sunt baiat si sunt chestii care nu se pupa. Ce ar zice prietena ta din copilarie daca s-ar trezi noaptea sa se duca la baie si te-ar gasi cu aia sculata? E vara doar, nu o sa va imbracati in trening inainte sa va culcati. Apoi fetele nu pot dormi cu sutienul pe ele, mai ales daca au tate mari. Nu ne lua cu bullsitu asta ca nu te atrage o femeie care nu-ti este ruda de sange, ca nu ne-am nascut pe Saturn. Are fata dreptate.
Nu există prietenie între un el și o ea. Mereu a exista tensiune sexuală venită cel putin din partea unuia. A, doar să fie ambii implicati în relatii, atunci poate. Poate... E anormal ce i-ai propus. Ciudat. Inocent?! În ochii ei? Neah.
In primul rand dupa parerea mea ar trebui sa vb pe larg de ce a refuzat si tu sa ii explici ca nu te.ai referit la astfel de sitoati, ci doar sa mai povestiti si sa mai petreceti timp cum faceati cand erati mici., incearca sa afli motivul pentru care sa purtat asa,
Unde zici ca esti, fă? Sa.mi bag p..la-n ma.ta, daca nu vin cu sabia si va ciopartesc pe amandoi! Cam asta ar fi reactia aluia.
"Oh,da nu da cu sabia suntem amici :-s ce? n -ai mai vazut amici care beau si dorm impreuna? hai mai iubi, toti fac asta aproape, pe ce planeta traiesti? "
Din pura curiozitate, cu cate femei te-ai culcat tu pana acum?
N-am ajuns inca in astfel de situatie si nu as incerca sa ajung la una (din motive de confort de ambele parti). Dar poate la un moment dat s-ar preta, ori s-ar ajunge din necesitate la asa ceva!
Insa in lipsa ta severa de ratiune crezi ca nu poti rezista o noapte langa o persoana care ti-e un prieten drag inainte de toate si dormi ca si cand ai dormi singur sau cu alt frate? Daca nu atunci inseamna ca tu nu esti om, ci un deseu. Te-ai lamurit acum? Normal ca nu, fiindca pentru tine nu exista prietenie la modul general, ce sa mai zic de prietenie intre un baiat si o fata. 99.99% astia care o tineti sus si tare ca nu exista prietenie intre un baiat si o fata nu aveti nici macar prieteni baieti.
Deci e vorba de a dormi o noapte! Nu 10, nu 100! Creier bolnav!
Amice eu cred ca tu ori esti gay ori barbat piz. dificat ori debusolat rau, nu inteleg cum poti avea amica o fata, pentru povesti si bere ai baietii, fetele sunt pentru altceva
Eu te-am intrebat cate femei ai fu*tut. Nu de alta, dar esti foarte frustrat.
Pai si ce legatura avea sula cu prefectura!? Una e sa te culci cu prietena (iubita), alta cu o fata care ti-e sora, ori ruda apropiata, cineva drag, etc. Nu inteleg de ce pui egal intre cele doua.
http://www.piticigratis.com/2010/06/cum-argumenteaza-un-oligofren/
http://www.piticigratis.com/......umenteaza/
anonim_4396 întreabă: