| CodrutEnergy a întrebat:

Hello.

Am eu pitici pe creier sau avem prea multe idei tampite bagate in cap de societate care ne limiteaza foarte mult?

Prietena mea cea mai buna este fata si ne stim de la gradinita. Am fost la aceeasi scoala, acelasi liceu, am petrecut o carca de timp impreuna, imi este ca o sora. Acum un an eu am plecat din orasul natal pentru facultate, iar ea a ramas. Bineinteles ca tinem legatura si vin acasa de cel putin o data pe luna si obligatoriu ne vedem, dar cu toate astea momentele alea in care vorbim lucruri foarte personale sau mai profunde nu mai sunt atat de dese. Eu pe timp de vara mai si lucrez, asa ca e cam compromisa si perioada asta. Saptamana trecuta am avut un weekend prelungit si cum ne-am nimerit liberi amandoi am iesit seara la o plimbare. Toate bune si frumoase, ne simteam bine, radeam si i-am propus sa dormim impreuna la unul dintre noi ca sa mai stam la taclale ca "pe vremuri", poate sa bem un vin, intr-un spatiu cat mai confortabil. Imi era dor sa stau cu ea la povesti pana dimineata si sa ma simt in largul meu, sa vorbim deschis despre absolut orice. Dar ei i s-a pus pata si m-a refuzat foarte brutal, ba chiar a deranjat-o foarte tare propunerea mea, de parca nu ne-am cunoaste de-o viata si am impartit atatea momente. Putea sa ma refuze intr-un mod mai frumos, nu sa se scandalizeze de parca insinuam eu sa ne-o tragem sau ceva straight face Stie foarte bine ca o vad ca pe o sora, ce am facut atat de deplasat? Mi se pare foarte normal sa dormi cu un prieten indiferent de ce sex are, daca sunteti apropiati, de ce trebuie sa fie implicat ceva sexual in asta?

iar dupa toate astea tot ea asteapta si niste scuze de la mine, desi ea m-a tratat ca un gunoi si ca pe un obsedat sexual dintr-o simpla propunere inocenta si prieteneasca.

Voi cum vedeti lucrurile, obisnuiti sa impartiti patul cu un prieten de sex opus?

69 răspunsuri:
| CodrutEnergy explică (pentru savag3):

Sunt doar un tip care nu gandeste si simte doar cu capul celalalt. Normal ca nu intelegi, din moment ce tu vezi femeile doar ca pe niste obiecte sexuale, cu care nu poti avea doar o conexiune intelectuala&emotionala.

| CodrutEnergy explică:

Regret ca am pus intrebarea asta. Stiam ca voi primi pareri negative, dar eram curios daca cineva chiar aduce un argument contra pertinent.
In schimb, majoritatea raspunsurile de aici arata ce mentalitate bolnava predomina, in care simplul concept de prietenie intre un baiat si-o fata nu exista si orice legatura de acest gen e pervertita doar la atractie sexuala. Chiar trist.

| CodrutEnergy explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Ce sa spui si tu, in lipsa de argumente. Aruncati parca fara discernamant insulta de frustrat, cand nu faceti fata situatiei. De parca e vreo realizare sau motiv de mandrie numarul de femei cu care te culci. Oricine poate sa se f*uta, dar se pare ca nu oricine e capabil sa intretina si sa pretuiasca o prietenie, o legatura superioara straight face

| savag3 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Pai nu pot frate avea cu femeile conexiuni intelectuale numai emotionale, conexiunile intelectuale le am cu baietii, doar femeile pot avea conexiuni intelectuale cu femeile.
Eu cand vad femeie ma gandesc sa o f** nu sa povestesc astrofizica, daca tu nu gandesti asa du-te la medic sa ti prescrie niste enantat.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru IzvorulDeRahat1):

Nu pun niciun egal intre ele. Sunt curios doar cat de bine cunosti tu anatomia feminina, ca din ce debitezi esti total pe langa.

| CodrutEnergy explică (pentru savag3):

Tu oricum n-ai cum sa ai conexiuni intelectuale cu nimeni, ca nu prea ai cu ce sa te conectezi.

| savag3 a răspuns (pentru CodrutEnergy):

Alo?! nu mai baga legale

NOname
| NOname a răspuns:

Aoleu, ce zarvă pe aici!

Se pare că fata are nişte prejudecăţi legate de această temă impuse de societate, ca şi majoritatea celor care ţi-au răspuns, de aici şi reacţiile ei. Asta e. O situaţie aiurea, dar încercaţi să treceţi peste! Comunică cu ea, explică-i ceea ce n-a înţeles şi vezi ce are şi ea de spus! Baftă!

| Drimmero a răspuns:

Poate ca ai vrut doar sa stati acolo, poate ai vrut ceva de la ea si ai fost atras sexual de ea in acel moment, asta nu e o problema, nu trebuie sa fii judecat, e chiar ideal ca ai fi vrut sa stai cu o tipa in pat. Vorbeste cu ea, 'cere-ti' scuze sa vada ca ai gresit, sa vada ca totusi iti pasa de ea, in rest... numai bine!