anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello. Am o mama de tot rasul. E extrem de lenesa, se enerveaza foarte repede si ma mai si injura nesimtita. Am 14 ani si zi de zi mama aceasta ba imi cere sa ii fac senvisuri, ba imi cere sa o imbrac, ba imi cere sa ii fac oua ochiuri desi nu stiu, ba imi cere sa ii aduc ceva, ba imi cere sa spal catelul desi nu stiu. Si daca o refuz, se enerveaza foarte repede si ma injura si tipa la mine. De dimineata cand se trezeste pana seara cand se culca numai pe scaun sta, se deplaseaza doar cand are nevoie la toaleta. Cand afla ca ma duc intr-o anumita zi la bunici, rabufneste si dracuieste bunicii. Tot timpul trebuie sa ii ascult tampeniile acestei animale de mama, tot timpul trebuie sa ii fiu servitor. Ce sa fac? Tatal meu nu poate face nimic cu ea si el a incercat. Mentionez ca nu vrea sa spuna daca are sau nu depresie sau un inceput de depresie.

39 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| troleibuz a răspuns (pentru Avner):

Aveti 1,50 cumva?

| troleibuz a răspuns (pentru Avner):

Cred ca imi veniti pana la barbie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru troleibuz):

Copilaș, mai bine ieși afară la plimbare și lasă internetul că o să ajungi unul singur izolat in casă.

| Drimmero a răspuns (pentru troleibuz):

N-ai idee cat m-am abtinut sa nu-i zic, dar felicitari pentru initiativa.

| Saiko10 a răspuns (pentru Avner):

Pun pariu ca mama ta a baut si a bagat la droguri in ea de tristete si acum ai iesit asa, tragic.

| geoconda a răspuns:

Si daca ar avea depresie, nu ar recunoaște. Am fost și eu pusă într-o astfel de situație, și cea care avea depresie eram eu. Asa e cand suferi de depresie, nu îți vine să faci nimic. Spune-mi, înainte era tot așa? De când semnele astea? Cati ani are? Trebuie să o înțelegi, si sa o suporți, e mama ta. Dă-i niște pastile, Sedativ Pc recomand daca are depresie, dar daca nu, vb cu tatăl tău si duceti-o la spital până nu e prea tarziu.

| tudorvolcano a răspuns:

N-ai putea să nu-ți vorbești de rău părinții?
În primul rând, femeile nu trebuie să muncească, ci să se ocupe doar de treburile casnice. Dacă ești fată, ar trebui să o ajuți la treburile casnice, ca să te înveți.
Dacă ești băiat și te pune să faci în locul ei treburile casei, atunci devine problematic.

Singura cauză care îmi pare plauzibilă e că are depresie. Dar aceasta nu ar trebui să o scuze de la a face ce trebuie în casă. Nu e treaba ta să țipi la ea, dar ar trebui ca tatăl tău să o ia de guler puțin să o pună la ascultare, să știe cine e șeful casei,

| Mosotti a răspuns:

Si daca te injura si se enerveaza ce? Ignor-o si nu fa ca ea, si se rezolva. Nu mai fi prost!