Copilaș, mai bine ieși afară la plimbare și lasă internetul că o să ajungi unul singur izolat in casă.
Si daca ar avea depresie, nu ar recunoaște. Am fost și eu pusă într-o astfel de situație, și cea care avea depresie eram eu. Asa e cand suferi de depresie, nu îți vine să faci nimic. Spune-mi, înainte era tot așa? De când semnele astea? Cati ani are? Trebuie să o înțelegi, si sa o suporți, e mama ta. Dă-i niște pastile, Sedativ Pc recomand daca are depresie, dar daca nu, vb cu tatăl tău si duceti-o la spital până nu e prea tarziu.
N-ai putea să nu-ți vorbești de rău părinții?
În primul rând, femeile nu trebuie să muncească, ci să se ocupe doar de treburile casnice. Dacă ești fată, ar trebui să o ajuți la treburile casnice, ca să te înveți.
Dacă ești băiat și te pune să faci în locul ei treburile casei, atunci devine problematic.
Singura cauză care îmi pare plauzibilă e că are depresie. Dar aceasta nu ar trebui să o scuze de la a face ce trebuie în casă. Nu e treaba ta să țipi la ea, dar ar trebui ca tatăl tău să o ia de guler puțin să o pună la ascultare, să știe cine e șeful casei,
Si daca te injura si se enerveaza ce? Ignor-o si nu fa ca ea, si se rezolva. Nu mai fi prost!