anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! As vrea sa-mi fac o prietena, pentru ca m-am saturat sa stau singur. Poate cineva sa ma ajute sa rezolv problema asta? Vreo/un fata/baiat care sa imi dea vreun sfat, sa-mi faca cunostiinta cu o fata sau alta varinta. Merci!

72 răspunsuri:
| Marya6329 a răspuns:

Da hai sa ne combinamlaughing M-ai cucerit pe loc, deci ce zici te bagi?

| AlexTDF91 a răspuns (pentru Marya6329):

Da vreau big grin trimite-mi un mesaj cu id de mess si vorbim.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru Marya6329):

Foarte pe loc te-a cuceritrolling on the floor.

| Marya6329 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Da mai asta-i dragoste directrolling on the floor))

Off dragostile astearolling on the floor. Ai grija sa nu-i frangi inima lu` domnu, te rog eu big grin.Nu-mi plac dramatismele big grin

GangstaRap92: Nu te apuca sa judeti persoane fara sa le cunosti.

Marya6329: Daca imi dadeam seama de la inceput de mistoul, nu-ti mai raspundeam la mesaj, dar asta e!

| AlexTDF91 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Eu zic ca voi doi a-ti face un cuplu perfect, pentru ca voi chiar va potriviti si asa cu siguranta nu ar exista niciun dramatismbig grin

Da o sa am mare grija... o sa fac tot posibilul sa nu-l raneschee hee

| Marya6329 a răspuns (pentru AlexTDF91):

Nu ...eu vreau cu tinebig grin da serios cati ani ai?

Apropo cum crezi ca as vrea o combinatie cu tine cand nici macar nu te cunosc?:S

Bun asa domnita Marya!

kiss cred ca l-am ranit don't tell anyone dar nu am vrutsad big grin

Nu-mi vine a credecrying. Cum ai putuuuuut? Baiatu` si-a pus toate sperantele in tine si tu l-ai dezamagitcrying. Incredibil acum nu o sa-i mai placa vreo fata si o sa devina gay... Off ce dura-i viata big grin

rolling on the floor Mda... chiar imi pare rausad, dar... nu am vrut.Tot restul vietii o sa il am pe constiinta, nici noapte nu o sa pot dormi linistita:-s oare ce sa ma fac?confused

Du-te si impartaseste-te fiica mea. Dumnezeu te va ierta!

rolling on the floor ba da ce glume ai in tinelaughing Eu vreau sa ma ierte el, cum am putut sa-i gresesc?crying Mai bine m-ar uita si gatahee hee ar fi cel mai bine pentr amandoilaughing

Da... i-ai provocat prea multa suferinta... O sa-l vedem la TV la stirile de la ora 8.
Off off ce tristbig grin.Bine ca n-ai zis de la inceput "m-ai vrajit pe loc" ca atuncea se credea magician si mai bine ca ai spus altceva big grin
P. S:Stiu ca am glume in mine, sunt in forma ca este 1 aprilie ce naiba!

Corectwinking Las ca o sa il impac eu cumva... n-are cum sa ramana suparat pe minelaughing

Bun asa...Ca sa nu mai fie suparat pe tine spui sa-si ia gelul de dus, cateva servetele si sa se uite la filmul recomandat de tine de peste 18 ani si sa vezi ce-i trece supararea big grin

rolling on the floor) mda...ar fi o ideelaughing las ca ii trece lui daca vrea... dac nuhee hee nasol de ellaughing

O sa imbatraneasca si tot o sa fie suparat!

Nu mai fi negativistsad ca ma faci sa plangcrying ma intristez doar cand ma gandesc la astahee hee laughing

Offff am facut o fata sa plangaaa straight face... Ce barbat mai sunt si eu... offf viata asta big grin
Regret tare mult dar daca ar fi ceva sa te fac sa te simti mai bine spunemi...nu vreau sa te am pe constiinta ca plangandbig grin

Ti-a mai spus cineva ca esti un scumpconfused pai ce ai fi dispus sa facilaughing?

Multumesc frumos...Paiii dispus as fi multe lucruri sa fac ca sunt un tip mai zurliu big grin

Ii bine de stiut... pot sa stiu si eu cati ani aihee hee sau is prea indiscreta?

Ar trebui sa va combinati pentru ca deja ati dat-o in tandreturi

Aproape 20 de ani and made in Bucharest.

Crezi tu? happy Nu ti-as putea face asa ceva, nu vreau sa iti ranesc sentimentele don't tell anyone

Hai mai las ca deja ti-am facut prea multe comentarii...laughing

Dar nu-mi ranesti sentimentele, pentru ca nici nu ne cunoastem... tu te-ai bagat in discutie, nu ti-am cerut eu!winking

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru AlexTDF91):

Revenind la tine. Tu cereai sa cunosti o fata si cand colo eu am cunoscut din pura intamplarerolling on the floor.

Ar trebui sa-mi multumesti!

Foarte tarekiss ii bine de stiutbig grin

Ti-am satisfacut o curiozitate feminina...normal ca e bine de stiut b-)

Mda...cum zici tu....pai imi plac oamenii cu simtul umoruluibig grin

Ziceam si eu asa stiu ca nu ne cunoastem tocmai de acee nu pot intelge cum ai putea sa vrei o combinatie cu cineva pe care nu il cunosticonfused

Ce bine ma simt ca-ti plac! Sunt in al 9-lea cer big grin

Da da da... hai lasa ironiilelaughing nu am chiar 3 anikiss

Vai dar ma pupi nu gluma...Pfai ma simt... specialbatting eyelashesbig grin

rolling on the floor) ce glume ai in tinelaughing ma bucur ca te simti specialbig hug (eram ironicabig grin) kisskisskiss

Erai ironica cand spuneai ca te bucuri?crying
Aaaa atuncea esti entuziasmata...am inteles unde batibatting eyelashes:*

Bravo esti baiat istet! Imi place astalaughing dabig grin is foarte entuziasmataconfused deja incep sa am emotiilaughing))

Intai imi spui ca sunt scump, apoi ca sunt cu simtul umorului si acum ca sunt istet.Pai ia-ma de barbat ca sunt disponibil big grin.
Si te rog sa nu mai uiti pupicul de final ca nu ma mai simt specialcrying.
P. S:Nu mai rosi atata cand vorbesti cu mine ca nu te mananc big grin. tu de unde esti domnita marya?!

| IMC90 a răspuns (pentru Marya6329):

Daca vrei, poti sa te combini cu mine

Eu nu ma bag, dar mi-o bag.

Mai te-as lua de barabat dar n-am varsta necesara este mult prea devremelaughing Ce vrei sa fac daca ma emotionez...confused Eu is din Caras-Severin, si daca nute superi imi spui si tu de unde esti?kisskisskiss

| Marya6329 a răspuns (pentru IMC90):

Da as vrea sa ma combin cu tinebig grin, dar totusi am o retinerestraight face, si apropo ti-o bagi daca ai ce si in cine, ca altfel...hee hee

Hehehe, mai pasarica, nu suntem de aceeasi varsta. Nu cred ca din partea mea se poate pune problema de potenta.
Mai degraba cred ca tu te uiti in pwu la ca la felu 14.

Uite mai "asta mare" era un fel dea spune nu ma refeream la tine, ziceam in general(in caz ca nu te-ai prins) dar nah daca tu te simtihee hee Hai sa nu vorbim despre mine ca tu nu ma cunosti asa ca mai bine... nu face comentarii la adresa meawinking

Pai, nici tu nu-l cunosteai pe baiatul de mai sus cand l-ai luat la misto (desi nu ti-a gresit cu nimic)
Mi-am zis ca se practica.

Am mai zis intr-un comentariu ca sunt Made in Bucharest big grin...mai luat de barbat sa-ti spal, sa-ti calc big grin eheee las ca stiu ce ai tu in capbig grin

Eu am facut misto de el pentru ca nu poti sa incerci sa-ti faci o relatie pe mess...credeam ca intrebarea era pusa la mistohappy

Da clar ca asta vreau...vezi ca te-ai prinswinking

Sincer, nu stiu cum mai e acum pirn scoli/licee, dar pe vremea cand eram eu la liceu, mistocarilor le ziceam cateva de si parintilor lor sa le fie rusine ca s-au nascut. Mereu am detestat cocalareala de prost gust.
Mistoul adevarat e o artawinking

Uite eu nu mi-am batut joc sper sa pricepi asta, am facut doar putin misto...pentru ca nu mi se pare normala intrebarea pe care o pus-o si de aia.Cum poti sa incerci sa iti gasesti iubita pe interne? tie ti se pare normal? Uite eu chiar nu am vrut ca el sa se simta prost plus de asta mie una mi se pare ca intrebarea a fost pusa la misto...

Stiu stiu, mi se zice de multe ori ca-s inteligentrolling on the floor... dar majoritatea care o zic au si un zambet larg de parca le-ar veni sa rada...nu stiu de ce.big grin

| thefighter1 a răspuns (pentru Marya6329):

Poate nu te-ai mai uitat demult in oglinda

| Trakker a răspuns (pentru Marya6329):

Ma bag eu

| EftimieMadalin12 a răspuns (pentru Marya6329):

Doamne ce oameni in Romania asta.

| Marya6329 a răspuns:

Eu ti-am dat accept...chiar vreau aceasta combinatie don't tell anyone dar sa nu mai spui la nimenihee hee

| คиค a răspuns:

Bună, Alex happy!
Nici nu-ţi voi cunoştiinţă cu cineva şi nici nu-ţi voi lsa ID-ul meu, dar în schimb ţi-aş putea spune o părere personală, care te-ar putea ajuta, sau nu. Asta tu jotărăşti.
Sincer, a-ţi căuta jumătate pe `net, chiar nu e cea mai bună idee. Era o vorbă: "Dragostea pe internet este ca şi cina luată prin telefon.". Îţi pierzi timpul, oricum, posibilitatea de-aţi găsii "sufletul pereche" este de 8%, iar restul de 92% reprezintă de fapt şansele de găsii persoane cu chef de glumewinking.
Dacă stai în faţa monitorului, nu prea cred că-ţi vei face vreo prietenă prea curând.
Ieşi în oraş cu prietenii, mergi la party-uri, ocupăţi timpul cu diverse activităţi, eu ştiu, mergi la sală, fă sport... Încearcă să fi tu însuţi, să fi deschis, şi să ai grijă la felul în care te comporţi cu fetele, e imposibil să nu-ţi găseşti pe cinevawinking.
Multă baftă!

| AlexTDF91 a răspuns (pentru คиค):

Apreciez si iti multumesc pentru ca ai avut o parere sincera si o tin cont de ea... dar uite un exemplu chiar aici, s-au cunoscut 2 persoane, la inceput aveau "chef de glume", apoi au inceput sa se cunoasca...

| คиค a răspuns (pentru AlexTDF91):

Hehe. în cazul de faţă "cine se aseamănă, se adună"winking.hee hee. Într-un fel ai şi tu dreptate, dar uneori nu poţi avea încrdere nici măcar în prieteni, în persoanele pe care le vezi zi de zi şi fac cu adevărat parte din viaţa ta, da` mite în cineva pe care "îl cunoşti" prin intermediul internetului, dar despre care, dacă stai să te gândeşti, nu ştii mai nimic? Adesea aparenţele sunt înşelătoare, iar în spatele monitorului poate fi oricne, care se dă drept cine vrea. Nu neg nici faptul că poţi cunoaşte pe cineva suuper OK, şi chiar dacă nu pentru a fi iubita ta, măcar amici şi tot... dar eu îţi prezentam şi o altă latură a "cunoscutului pe internet" happy.

| nikywillrock a răspuns:

Ai vrea sa iti faci? Bai eu nu stiu cum se procura o prietena, cauta prin cartile cu retete de specialitate

| AlexTDF91 a răspuns:

Hai gata cu discutiile! Am incheiat subiectul!

| Tabacaru_Ionut_1995 a răspuns:

Vreau o prietena

| HC_Crysty_1998 a răspuns:

Vreau si eu o fata cu care sa ma inteleg... am 17 ani si imi doresc o relatie. Cine ma ajuta si pe mine?

| HC_Crysty_1998 a răspuns:

Care doreste sa ma sune 0742609981

| DnT a răspuns:

Marya cati ani ai?

| Stefanitza_Adrian_1993 a răspuns:

Da si asta vreau

| Plosceanu_George_1986 a răspuns:

Buna ziua.....ma numesc Plosceanu George sunt din orasul Chitila am varsta de 28 de ani vreau sa imi gagsesc o fata cu care vreau sa am o viata frumoasa alaturi de ia

| Punky_Adi_1980 a răspuns:

.....bla,bla,bla...