Eu ti-am dat accept...chiar vreau aceasta combinatie dar sa nu mai spui la nimeni
Off dragostile astea. Ai grija sa nu-i frangi inima lu` domnu, te rog eu .Nu-mi plac dramatismele
Eu zic ca voi doi a-ti face un cuplu perfect, pentru ca voi chiar va potriviti si asa cu siguranta nu ar exista niciun dramatism
Da o sa am mare grija... o sa fac tot posibilul sa nu-l ranesc
Bună, Alex !
Nici nu-ţi voi cunoştiinţă cu cineva şi nici nu-ţi voi lsa ID-ul meu, dar în schimb ţi-aş putea spune o părere personală, care te-ar putea ajuta, sau nu. Asta tu jotărăşti.
Sincer, a-ţi căuta jumătate pe `net, chiar nu e cea mai bună idee. Era o vorbă: "Dragostea pe internet este ca şi cina luată prin telefon.". Îţi pierzi timpul, oricum, posibilitatea de-aţi găsii "sufletul pereche" este de 8%, iar restul de 92% reprezintă de fapt şansele de găsii persoane cu chef de glume.
Dacă stai în faţa monitorului, nu prea cred că-ţi vei face vreo prietenă prea curând.
Ieşi în oraş cu prietenii, mergi la party-uri, ocupăţi timpul cu diverse activităţi, eu ştiu, mergi la sală, fă sport... Încearcă să fi tu însuţi, să fi deschis, şi să ai grijă la felul în care te comporţi cu fetele, e imposibil să nu-ţi găseşti pe cineva.
Multă baftă!
Nu-mi vine a crede. Cum ai putuuuuut? Baiatu` si-a pus toate sperantele in tine si tu l-ai dezamagit. Incredibil acum nu o sa-i mai placa vreo fata si o sa devina gay... Off ce dura-i viata
Mda... chiar imi pare rau, dar... nu am vrut.Tot restul vietii o sa il am pe constiinta, nici noapte nu o sa pot dormi linistita:-s oare ce sa ma fac?
Du-te si impartaseste-te fiica mea. Dumnezeu te va ierta!
ba da ce glume ai in tine Eu vreau sa ma ierte el, cum am putut sa-i gresesc? Mai bine m-ar uita si gata ar fi cel mai bine pentr amandoi
Da... i-ai provocat prea multa suferinta... O sa-l vedem la TV la stirile de la ora 8.
Off off ce trist.Bine ca n-ai zis de la inceput "m-ai vrajit pe loc" ca atuncea se credea magician si mai bine ca ai spus altceva
P. S:Stiu ca am glume in mine, sunt in forma ca este 1 aprilie ce naiba!
Corect Las ca o sa il impac eu cumva... n-are cum sa ramana suparat pe mine
Bun asa...Ca sa nu mai fie suparat pe tine spui sa-si ia gelul de dus, cateva servetele si sa se uite la filmul recomandat de tine de peste 18 ani si sa vezi ce-i trece supararea
) mda...ar fi o idee las ca ii trece lui daca vrea... dac nu nasol de el
Nu mai fi negativist ca ma faci sa plang ma intristez doar cand ma gandesc la asta
Offff am facut o fata sa plangaaa ... Ce barbat mai sunt si eu... offf viata asta
Regret tare mult dar daca ar fi ceva sa te fac sa te simti mai bine spunemi...nu vreau sa te am pe constiinta ca plangand
Ti-a mai spus cineva ca esti un scump pai ce ai fi dispus sa faci?
Multumesc frumos...Paiii dispus as fi multe lucruri sa fac ca sunt un tip mai zurliu
Ii bine de stiut... pot sa stiu si eu cati ani ai sau is prea indiscreta?
Ar trebui sa va combinati pentru ca deja ati dat-o in tandreturi
Alexandragabriela93 întreabă: