Revenind la tine. Tu cereai sa cunosti o fata si cand colo eu am cunoscut din pura intamplare.
Ti-am satisfacut o curiozitate feminina...normal ca e bine de stiut b-)
Mda...cum zici tu....pai imi plac oamenii cu simtul umorului
Hehe. în cazul de faţă "cine se aseamănă, se adună".. Într-un fel ai şi tu dreptate, dar uneori nu poţi avea încrdere nici măcar în prieteni, în persoanele pe care le vezi zi de zi şi fac cu adevărat parte din viaţa ta, da` mite în cineva pe care "îl cunoşti" prin intermediul internetului, dar despre care, dacă stai să te gândeşti, nu ştii mai nimic? Adesea aparenţele sunt înşelătoare, iar în spatele monitorului poate fi oricne, care se dă drept cine vrea. Nu neg nici faptul că poţi cunoaşte pe cineva suuper OK, şi chiar dacă nu pentru a fi iubita ta, măcar amici şi tot... dar eu îţi prezentam şi o altă latură a "cunoscutului pe internet" .
Vai dar ma pupi nu gluma...Pfai ma simt... special
) ce glume ai in tine ma bucur ca te simti special (eram ironica)
Erai ironica cand spuneai ca te bucuri?
Aaaa atuncea esti entuziasmata...am inteles unde bati:*
Bravo esti baiat istet! Imi place asta da is foarte entuziasmata deja incep sa am emotii))
Intai imi spui ca sunt scump, apoi ca sunt cu simtul umorului si acum ca sunt istet.Pai ia-ma de barbat ca sunt disponibil .
Si te rog sa nu mai uiti pupicul de final ca nu ma mai simt special.
P. S:Nu mai rosi atata cand vorbesti cu mine ca nu te mananc . tu de unde esti domnita marya?!
Mai te-as lua de barabat dar n-am varsta necesara este mult prea devreme Ce vrei sa fac daca ma emotionez... Eu is din Caras-Severin, si daca nute superi imi spui si tu de unde esti?
Am mai zis intr-un comentariu ca sunt Made in Bucharest ...mai luat de barbat sa-ti spal, sa-ti calc eheee las ca stiu ce ai tu in cap
Ai vrea sa iti faci? Bai eu nu stiu cum se procura o prietena, cauta prin cartile cu retete de specialitate