Daca merita fa-o dar sa ajunga acasa la timp nu prea tarziu in afara de sambete duminici
Cu tine in camera?! Sinteti voi frati totusi... nu e bine, nu mai sunteti copii. Apoi, cum spui, el va duce o viata studenteasca, tu nu vei putea sa te odihnesti.
"stim toti cum e la inceput cand vii in Bucuresti ", nu, nu stim :/.
Si daca vine tarziu chiar nu e posibil sa se bage si el in pat in liniste?
Si unde dumnezeu il culci? Ca doar nu culci un baiat tanar in pat cu tine, chiar daca ii esti sora...asa ceva nu se face, ca bietul baiat are si el erectii, nevoie de sex, ce va face cu tine in pat?!
Asta e sa se abtina am pus regula, daca vrea ceva sa se duca la ea..este camera mea eu decid si fac pe sefa cu el.
Si mai ziceti voi, ca pe vremea lui Ceausescu era mai rau! Acum stati ca porcii in cocina. Dar "e bine".
Tine de mai multi factori, ce diferenta de varsta este intre voi, cata autoritate ai in fata lui, daca el crede ca este cel mai destept om de pe pamant si nu asculta de nimeni, nu o sa il inveti tu pe el mersul lucrurilor, ci perioada asta o sa iti strici putin tu mersul lucrurilor Cheltuielile nu vor scadea foarte mult, ma gandesc ca nu platesti mai mult de 150 euro/luna partea ta din apartament + intretinere si ce cheltuieli mai sunt, daca imparti la 2 nu cred ca scutesti mai mult de 50 euro, asta daca iei in calcul si ca e mai mic si in primul an de facultate nu o sa gestioneze foarte bine banii Cred ca va fi destul de inconfortabil pentru amandoi nu numai pentru tine, 2 persoane de sex opus care nu sunt cuplu intr-o camera de maxim 20 mp daca e living mi se pare destul de inghesuit, dar daca efectiv nu are unde sa stea, il primesti primul an, sau pana gaseste niste colegi cu care sa se mute intr-un apartament, doar nu o sa il lasi in strada
anonim_4396 întreabă: